mladi dopisnik

Razburljivo nogometno tekmovanje

26.11.2015 | 12:00 | Tilen Fon, 8. b, OŠ Sava Kladnika Sevnica

Razburljivo nogometno tekmovanje

Sevnica - 9. novembra je na Osnovni šoli Sava Kladnika Sevnica potekalo občinsko tekmovanje v nogometu za starejše dečke. Udeležile so se ga tri osnovnošolske ekipe.

V prvi tekmi sta se pomerili OŠ Tržišče in OŠ Boštanj. Tekmo je zanesljivo dobila boštanjska ekipa, zatem pa je sledil najbolj razburljiv del tekmovanja. Pomerili sta se ekipi Sevnice in Boštanja. Po rednem delu sta bili obe ekipi enakovredni. Vsaka ekipa je imela veliko obetavnih priložnosti, vendar sta mreži mirovali. Tudi po podaljšku zadetkov ni bilo. O zmagovalcu je odločalo metanje sedemmetrovk. Ves čas se je vrtelo okrog zadetkov in zgrešenih golov. Ko so Boštanjčani zgrešili, smo Sevničani povedli, nato pa z našim naslednjim igralcem izgubili priložnost za gol. Tako sta sledila dva podaljška. V igri sem se zelo izkazal, saj sem ubranil kar 3 sedemmetrovke: boštanjsko ekipo smo premagali z 2:1. Navzoči so tulili od navdušenja, pa tudi igralci smo bili ponosni na našo igro in uvrstitev, saj smo dosegli prvo mesto. Za nami je drugo mesto osvojila OŠ Boštanj, tretje pa OŠ Tržišče.

Sevniški igralci se zavedamo, da smo ta dan prikazali odličen nogomet in komaj čakamo na področno tekmovanje. Zahvala tudi odlični publiki, ki je za nas navijala ves čas tekmovanja.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava