rokomet

Ferlina čaka dolgotrajno okrevanje

3.1.2016 | 08:50 | STA/B. B.

Klemen Ferlin (Foto: I. V., arhiv DL)

Klemen Ferlin (Foto: I. V., arhiv DL)

Malo Globoko - Slovenski rokometni reprezentančni vratar Klemen Ferlin iz Malega Globokega (pri Zagradcu), ki je več let branil tudi za trebanjski Trimo, je uspešno prestal operacijo levega kolena, pred njim pa je dolgotrajno okrevanje. Z lažjo fizioterapijo in rehabilitacije bo vratar velenjskega Gorenja pričel v drugi polovici januarja, celotno okrevanje pa bo predvidoma potekalo v naslednjih šestih mesecih.

Ferlin, ki je bil eden najresnejših kandidatov za nastop na letošnjem evropskem prvenstvu med 15. in 31. januarjem na Poljskem, se je poškodoval na reprezentančnih pripravah v Zrečah, nastalo vrzel pa je zapolnil Urban Lesjak iz Celja Pivovarne Laško.

"Operacija je bila zelo zahtevna, operirane sem imel križne vezi, zunanji meniskus na zadnji strani in notranjo stransko vez. Iskreno bi se rad zahvalil zdravniku Matjažu Sajovicu za ves trud, saj se je resnično zavzel zame in skrbno spremlja potek zdravljenja. Zahvalil pa bi se tudi klubskemu in reprezentančnemu zdravniku Sašu Đuriću, ki mi je prav tako pomagal in olajšal zdravljenje. Počutim se v redu in za zdaj kaže dobro, vendar bo za dokončno okrevanje potrebna dolgotrajna rehabilitacija," je po operativnem posegu zapisal Ferlin.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava