kronika

Z avtom s ceste in na bok; danes brez elektrike

9.2.2016 | 07:05 | M. K.

Z avtom s ceste in na bok; danes brez elektrike

Sinoči ob 20.51 uri je na cesti Vrh pri Boštanju, občina Sevnica, voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča in se prevrnil na bok. Posredovali so gasilci PGD Sevnica, ki so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, postavili vozilo na kolesa, očistili cestišče ter nudili pomoč reševalcem pri prenosu poškodovane osebe v reševalno vozilo. Reševalci NMP Sevnica so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v SB Celje.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo danes od 8.00 do 12.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP POTOV VRH.

Nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo danes:

-od 8.00 do 10.00 ure zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP MALINE, TP BREZOVA REBER;

-od 11.00 do 13.00 ure odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BREZOVA REBER;

-od 11.00 do 13.00 ure pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP HRAST PRI JUGORJU, TP JUGORJE, TP MALINE, TP DOLE PRI JUGORJU, TP ŠKEMLJEVEC.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes prekinjena dobava električne energije zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah na področju nadzorništva Krško-mesto na območju TP Male Vodenice in Ivanjše Grič med 7.15 in 14.15 uro ter na območju TP Slivje med 9. in 13. uro; na področju nadzorništva Krško-okolica na območju TP Gorica pri TE Odcep Bloki pod cesto med 8. in 9. uro ter na področju nadzorništva Brežice na območju TP Cerklje center izvod Smer Mraševo-levo med 11. in 13. uro.

‹ nazaj

Komentarji (1)

9.2.2016Ocenikorli 
sevniški gasilci imajo ponavadi največ dela sami s seboj,ko pridejo odklapljat akumulator

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava