košarka

Jutri obračun velikih rivalov, navijači vabljeni

12.4.2016 | 17:00 | M. M.

Foto: I. V., arhiv DL

Foto: I. V., arhiv DL

Novo mesto - Jutri se košarkarji Krke vračajo na parket. V Ligi za prvaka bo v 5. kolu na sporedu obračun z Unionom Olimpijo, tekma pa se bo v domači dvorani Leona Štuklja začela ob 20. uri. V živo jo bo na svojem drugem programu prenašala TV Slovenija.

Trener Novomeščanov Vladimir Anzulović je pred tekmo povedal: "Čaka nas slovenski derbi. Union Olimpija je na zadnji tekmi proti Helios Sunsem svojo pripravljenost dvignila na višji nivo. Z ljubljanskim klubom imamo v tej sezoni slabe izkušnje, saj smo proti njemu v Ligi ABA dvakrat izgubili. Ravno zato prosim vse naše navijače, da nam pomagajo prekiniti ta črn niz. Verjamem, da se jim bomo s prikazanim pristopom na igrišču oddolžili na najboljši možen način."

"Kot pred vsako tekmo v Ligi Nova KBM za prvaka, so vse napovedi nehvaležne. Čaka nas klasični slovenski košarkarski derbi. Pred tekmo težko karkoli napovedujemo. Obe ekipi zagotovo čaka negotova tekma, verjamem, da do samega zaključka. Verjamemo, da smo dobro pripravljeni in veselimo se zanimive tekme," pa je dodal Gašper Potočnik, trener Union Olimpije.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava