kronika

Dva ukleščena, tudi tretji v bolnišnico; danes brez elektrike

25.4.2016 | 07:05 | M. K.

Dva ukleščena, tudi tretji v bolnišnico; danes brez elektrike

Poročali smo že o prometni nesreči, ki se je včeraj ob 5.13 uri zgodila v Dolenji vasi pri Krškem, ko je osebno vozilo zapeljalo s ceste. V nesreči so se tri osebe poškodovale. Gasilci PGE Krško so zavarovali in razsvetlili kraj nesreče, s tehničnim posegom rešili dve ukleščeni osebi iz vozila, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in odklopili akumulator. Reševalci NMP ZD Krško in Brežice so tri poškodovane osebe oskrbeli in prepeljali v SB Brežice.

Dimniški požar

Ob 17.28 so v Ulici Staneta Rozmana v Črnomlju v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Gasilci PGD Črnomelj so nadzorovali izgorevanje saj, nudili pomoč dimnikarju, prezračili prostore in pregledali dimnik s termo kamero.

Bili so brez vode

Ob 18.14 je prišlo do okvare na vodovodnem sistemu v naselju Dečno Selo v občini Brežice. Brez pitne vode je ostalo približno 10 porabnikov. Dežurni pri Komunali Brežice so okvaro odpravili ob 19.30.

Danes pa brez elektrike ...

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo danes od 8.00 do 14.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GOR. MOKRO POLJE.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča, da bo danes od 8.30 do 11.00 ure prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP LEBANOVA.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško okolica na območju TP Železno med 8. in 10. uro ter Podsreda grad med 11. in 13. uro na področju nadzorništva Sevnica na območju TP Sevnica mizarska med 7. in 14. uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava