kronika

Ženske na tirih niso našli; danes brez elektrike

26.4.2016 | 07:00 | M. K.

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Včeraj ob18.09 so dežurne službe iz Slovenskih železnic obvestili, da ob železniški progi med železniško postajo Kandija in Bajčevo ulico v Novem mestu leži ženska. Gasilci PGD Šmihel iz Novega mesta, reševalci NMP ZD Novo mesto in policisti so pregledali relacijo, vendar ženske niso našli.

Dimniški požar

Ob 10.40 so zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše v Stari Cerkvi v občini Kočevje. Gasilci PGD Stara Cerkev so varovali objekt dokler saje niso zgorele, očistili dimnik in stanovalca napotili k pristojnemu dimnikarju. Materialna škoda ni nastala.

Ostanki vojne

Ob 13.35 sta pripadnika Državne enote za varstvo pred NUS dolenjske regije na Policijski postaji Črnomelj prevzela in varno uskladiščila 16 kosov protipehotnega streliva, kalibra 6,5 mm, italijanske izdelave iz druge svetovne vojne.

Razlita gnojevka

Ob 19.53 je bila po Prvomajski cesti v Šentjerneju razlita gnojevka. Gasilci PGD Šentjernej so jo očistili na dolžini okoli 200 metrov.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo danes od 8.00 do 10.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GOR.VRH – GRČEVJE.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes od 11.00 do 13.30 ure zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŠKRILE DOL. TOPLICE. V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Mokronog na območju TP Tržišče, nizkonapetnostni izvod Tržišče, med 8. in 12. uro ter na področju nadzorništva Krško mesto na območju TP Dvor med 8. in 10. uro in na območju TP Malence med 10. in 12. uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava