kronika

Med čiščenjem žlebov padel z lestve

28.4.2016 | 18:30 | J. S.

Ilustrativna fotografija (arhiv DL)

Ilustrativna fotografija (arhiv DL)

V naselju Veliki Obrež v brežiški občini je nekaj minut po 11. uri občan med čiščenjem žlebov padel z lestve. Posredovala je dežurna ekipa NMP Krško, ki je poškodovanca oskrbela na kraju nesreče in ga prepeljala v Splošno bolnišnico Brežice.

Snegolomi
Ob 8.35 je v naselju Pečice, občina Brežice, nagnjeno drevo ogrožalo telefonski drog in vodnik. Posredovali so dežurni delavci telekomunikacijskega podjetja Telekom, ki so drevo odstranili.

Ob 13.04 so na relaciji Raka–Veliki Trn pri naselju Planina pri Raki, občina Krško, porušena drevesa na cesti onemogočala promet. Posredovali so dežurni delavci komunalnega podjetja Kostak Krško.

Ob 6.39 so na cesti Stara Bučka—Štrit in Goriška vas – Goriška Gora, občina Škocjan, gasilci PGD Škocjan razžagali in odstranili drevje ter veje s cestišča, zaradi katerih je bil oviran promet.

Ob 8.05 sta na parkirišču v Šegovi ulici v Novem mestu dve podrti drevesi poškodovali osebni vozili. Gasilci GRC Novo mesto so razžagali in odstranili drevesi.

Ob 8.21 je na cesti Otočec-Šentjernej, občina Novo mesto podrto drevje ogrožalo promet. Delavci Cestnega podjetja Novo mesto so štiri drevesa razžagali in odstranili, zaradi katerih je bila cesta neprevozna.

Ob 10.56 je na cesti gorenje Kamence - Daljni Vrh, občina Novo mesto podrto drevje in veje ogrožale cestni promet. Gasilci GRC Novo mesto so razrezali in odstranili podrto drevje.

Ob 11.27 je na cesti Mali Slatnik - Veliki Slatnik, občina Novo mesto, podrto drevje oviralo promet. Delavci Cestnega podjetja Novo mesto so razžagali in odstranili podrta drevesa, poročata brežiški in novomeški Center za obveščanje.

Motena oskrba z elektriko
Ob 7.53 je bila v naselju Dolenji Leskovec, občina Krško, motena oskrba z električno energijo. Napako na daljnovodu so odpravili delavci podjetja Elektro Celje.

Ob 10.18 je bila v naselju Veliki Trn, občina Krško, motena oskrba z električno energijo. Napako na daljnovodu so odpravili delavci podjetja Elektro Celje.

JUTRI BREZ ELEKTRIKE
Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo v petek, 29. 4. 2016:
- od 8. do 10. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP VRHE in TP IGLENIK (NM),
- od 8. do 10. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŽDINJA VAS 2,
- od 8.00 do 9.00 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BLAŽEVICA, TP GOR. LAZE, TP LAZE , TP LAZE KOGENERACIJA, TP TRAVNI DOL.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo v petek, 29. 4. 2016:
- od 8. do 9. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP POTOKI 1986,
- od 8. do 9. ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ROŽNI DOL 1953,
- od 11. do 13. ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ROSALNICE2 izvod Cerkev.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo v petek, 29. 4. 2016, od 10. do 14. ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP VELIKA LOKA na izvodu POŠTA.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava