kronika

Strela razkrila eno streho in zanetila en požar

24.5.2016 | 07:10 | M. K.

Strela razkrila eno streho in zanetila en požar

Sinoči ob 22.51 uri je v naselju Brege, občina Krško strela udarila v stanovanjsko hišo in razkrila streho. Požara ni povzročila, prekinjena pa je bila oskrba z električno energijo. Gasilci PGD Brege in gasilci PGE Krško so s termo kamero pregledali prostore ter s folijo prekrili razkriti del strehe.

Ob 20.09 je udar strele zanetil požar starejše stanovanjske hiše na Selah pri Šmarju, občina Grosuplje. Gasilci PGD Grosuplje in Šmarje-Sap so požar omejili in ga pogasili.

Meteorna voda in podrta drevesa

Ob 22.15 je v Dobovi, občina Brežice, meteorna voda zalila podvoz. Posredoval je dežurni delavec cestnega podjetja CGP Brežice in vzdrževalec podjetja Elektronik Brežice. Podvoz je bil prevozen ob 22.46 uri.

Ob 22.17 je odlomljena veja na relaciji od Bizeljske ceste proti Kapelam, občina Brežice, ovirala promet. Posredoval je dežurni delavec cestnega podjetja CGP Brežice, ki je vejo razžagal in odstranil.

Ob 22.56 je podrto drevo na relaciji Bizeljsko-Orešje, občina Brežice oviralo promet. Dežurni CGP Brežice je drevo odstranil s cestišča.

Padel kolesar

Ob 18.24 je na Ilirski ulici v Krškem padel kolesar. Posredovali so reševalci NMP Krško, ki so poškodovanega kolesarja oskrbeli in prepeljali v SB Brežice.

Iztekal je bencin

Ob 11.09 je na Pleteršnikovi ulici v Brežicah iz osebnega avtomobila iztekal bencin. Gasilci PGE Krško so madež v velikosti okoli treh kvadratnih metrov posuli z vpojnim sredstvom ter ga očistili.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava