kronika

Z avtom v gozd, nesreča na avtocesti

17.8.2016 | 18:50 | B. B.

Z avtom v gozd, nesreča na avtocesti

Malo po 11. uri je na cesti Vavta vas-Drganja sela, občina Straža, osebno vozilo zapeljalo s ceste v gozd in se prevrnilo na streho. V nesreči je bila lažje poškodovana ena oseba. Gasilci GRC Novo mesto so odklopili akumulator na vozilu, požagali veje in s tehničnim posegom izvlekli vozilo na cesto ter posuli razlite motorne tekočine.

Ob 15.40 sta na avtocesti Ljubljana-Obrežje, pri priključku Novo mesto–Vzhod  z motornim kolesom padla motorist in sopotnica. V nesreči se je poškodovala sopotnica, ki so jo na kraju oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto in jo odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče in pomagali reševalcem pri oskrbi ter prenosu poškodovanke.

Ob 7.45 je bila na Tovarniški ulici v Krškem zaradi napake na omrežju  motena oskrba z električno energijo. Napako so odpravili dežurni delavci Elektra Celje do 8.05 ure. 

Do izpada elektrike je ob 16.30 prišlo tudi na Titovi cesti na Senovem, občina Krško.  Napako na omrežju odpravljajo dežurni delavci Elektra Celje. 

Ob 13.22 so gasilci PGD Dolga vas izčrpali okoli 60 kubičnih metrov meteorne vode iz poplavljene kleti na Gozdni cesti v Dolgi vasi v občini Kočevje. Voda je kletne prostore zalila zaradi močnega dežja.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava