rokomet

Znani pari 1. kroga slovenskega rokometnega pokala

30.8.2016 | 09:30 | J. S.

Ilustrativna fotografija (arhiv DL)

Ilustrativna fotografija (arhiv DL)

V prostorih Rokometne zveze Slovenije je potekal žreb 1. kroga Pokala Slovenije za moške, v katerem se bo 12 ekip borilo za vstop med 32 najboljših v tem tekmovanju.

V prvem krogu, ki bo potekal 14. septembra, bodo moči merili tudi tukajšnji rokometni klubi. Sevničani bodo tako doma gostili ekipo Krim-Olimpija, RK Trimo Trebnje se bo v gosteh pomeril z ekipo Škofljica Pekarna Pečjak, Dobovo prav tako v gosteh čaka obračun z ekipo Moškanjci-Gorišnica, Krško pa bo doma gostilo ekipo Urbanscape Loka.

Ostala para prvega kroga:
AJDOVŠČINA : KOPER 2013
POMURJE : KRONOS

Kot so sporočili z Rokometne zveze Slovenije, se bodo v šestnajstino finala uvrstili zmagovalci vseh šestih parov in 26 že uvrščenih moštev: Celje Pivovarna Laško, Gorenje Velenje, Riko Ribnica, Maribor Branik, Krka, Jeruzalem Ormož, Istrabenz Plini Izola, Slovenj Gradec 2011, Dol TKI Hrastnik, Drava Ptuj, Slovan, Herz Šmartno, Brežice, Črnomelj, SVIŠ Ivančna Gorica, Mokerc-Ig, Radeče-MIK Celje, Rudar, Cerklje, Grosuplje, Alples Železniki, Jadran 2009 Hrpelje-Kozina, Velika Nedelja, Metlika, Arcont Radgona in Grča Kočevje.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava