kronika

85-letnica z avtom obstala na železniški progi

21.9.2016 | 14:00 | J. A.

Foto: arhiv DL

Foto: arhiv DL

Včeraj okoli 11. ure so bili trebanjski policisti obveščeni o prometni nesreči v Slovenski vasi. Ugotovili so, da je 85-letna voznica osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in z vozilom obstala ob železniški progi. Lažje poškodovano voznico so reševalci odpeljali v bolnišnico.

Na podvozju v lepši jutri

Policisti Postaje mejne policije Obrežje so danes. nekaj pred 6. uro med opravljanjem kontrole tovornega vozila hrvaških registrskih tablic na podvozju našli skrita državljana Tunizije in Palestine, ki sta se na ta način skušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujca so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

Sicer so policisti Policijske uprave Novo mesto včeraj posredovali v 55 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 119 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Dvema kršiteljema cestnoprometnih predpisov so zasegli vozila. Posredovali so zaradi 16 kršitev javnega reda in miru na javnih krajih ter v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj tatvin.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava