kronika

Avto na streho; danes brez elektrike

25.10.2016 | 07:05 | M. K.

Avto na streho; danes brez elektrike

Včeraj ob 16.31 uri je v Valični vasi v občini Ivančna Gorica osebno vozilo zapeljalo s ceste in se prevrnilo na streho. Posredovali so gasilci PGD Stična, ki so zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator, nudili pomoč poškodovanemu, ki je sam prišel iz vozila, vozilo postavili na kolesa ter posuli iztekle tekočine. Reševalci RPL Ljubljana so eno osebo prepeljali v bolnišnico. Aktivirani so bili tudi poklicni gasilci GB Ljubljana, vendar njihovo posredovanje ni bilo potrebno.

Težave z vodo ...

24. 10. 2016 ob 4.50 je bila v Uršnih selih v občini Novo mesto prekinjena oskrba s pitno vodo zaradi počene glavne vodovodne cevi. Dežurni Delavci Komunale Novo mesto so napako odpravili v dopoldanskih urah.

... in elektriko

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Črnomelj obvešča odjemalce, da bo danes od 8.00 do 14.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ZAPUDJE.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo od 11.00 do 12.00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GOČEV HRIB.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju Nadzorništva Mokronog na območju TP Stražberg, Gabrijele, Polje Gabrijele, Dolenje Mladetiče, Gorenje Mladetiče, Pijavice vas, Hrastovica, Skrovnik, Pijavice Bruna vas in Martinja vas med 8. in 14.30 uro in na področju nadzorništva Brežice, na območju TP Curnovec nizkonapetostni izvod Žerjav med 9. in 12. uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava