kronika

Avto v zaščitno ograjo, na Stražnjem Vrhu zagorela zidanica

28.11.2016 | 18:45 | J. S.

Avto v zaščitno ograjo, na Stražnjem Vrhu zagorela zidanica

Na dolenjski avtocesti pri Podgračenem v brežiški občini je ob 6.23 osebno vozilo trčilo v zaščitno ograjo. Gasilci PGE Krško so kraj dogodka zavarovali, odklopili akumulator in očistili vozišče. Poškodovanih ni bilo, poroča brežiški Regijski center za obveščanje.

Gorelo ostrešje zidanice
Na Stražnjem Vrhu v črnomaljski občini je nekaj pred 16. uro gorelo ostrešje zidanice velikosti 8 x 6 metrov. Gasilci PGD Črnomelj in Mavrlen so ogenj, ki je uničil del ostrešja in mesnine, ki so se sušile na podstrešju, pogasili, preprečili razširitev ognja na sosednji objekt in v času gašenja zaprli lokalno cesto. Vzrok požara bodo raziskali policisti PU Novo mesto. Gasilci PGD Mavrlen so ostali na požarni straži, poroča novomeški Regijski center za obveščanje.

Vode ni več treba prekuhavati
Komunala Novo mesto obvešča vse uporabnike pitne vode na območju občine Žužemberk, ki se oskrbujejo iz vodnega vira Globočec, da ukrep prekuhavanja vode ni več potreben.

Jutri brez elektrike
Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo v torek, 29. 11., od 8. do 14. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP STARE ŽAGE in TP ČRMOŠNJICE VODOVOD.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo v torek, 29. 11., od 8. do 14. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP PODLISEC.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo v torek, 29. 11., od 8. do 12. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ROŽNI DOL, tokokrog Pribišje.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo v torek, 29.11.:
- od 8. do 11. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BREZOVICA;
- od 11. do 14. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GABRSKA GORA.

Elektro Celje d.d., Distribucijska enota Krško nadzorništvo Mokronog obvešča odjemalce električne energije, da bo v torek, 29. 11., od 7.30 do 14.30 zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Sela Hom.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava