dolenjska

Bi stažirali v pisarni evropskega poslanca Lojzeta Peterleta?

27.2.2017 | 12:30 | J. A.

Lojze Peterle (Foto. J. D., arhiv DL)

Lojze Peterle (Foto. J. D., arhiv DL)

Bruselj - Evropski poslanec Lojze Peterle vabi k sodelovanju na natečaju, ki bo štirim izbranim kandidatom prinesel enomesečno plačano stažiranje v njegovi pisarni v  Evropskem parlamentu.

"Izbrani kandidati bodo nabirali neprecenljive delovne izkušnje, spremljali delovni proces Evropskega parlamenta in delo evropskega poslanca, ki v EP deluje predvsem na področjih okolja, zdravja in zdrave prehrane ter zunanjih zadev," so sporočili iz Peterletovega urada.

K prijavi vabijo mlade, stare od 21 do 30 let, ki jih zanima Evropska zveza in njeno delovanje, želijo nabirati nove delovne izkušnje, razširiti svoja miselna obzorja in svojo socialno mrežo, ob tem pa premorejo kreativnost, komunikacijske spretnosti, prav tako pa zanjo angleški, nemški ali francoski jezik.Rok za prijavo je 17. marec.

Več o razpisu in prilogah, ki jih je treba priložiti prijavi, zainteresirani najdejo na Facebook profilu Lojzeta Peterleta oziroma na njegovi spletni strani.

‹ nazaj

Komentarji (13)

28.2.2017 5 (6) (1)OceniKrjavelj 
Niti slučajno. Tega osebka je potrebno ovaditi zaradi izbrisa 25.000 ljudi, katerim bomo morali plačati odškodnino. Kar naj orgljice špila na Dobu. Pred vsakimi volitvami pa še zboli za rakom.
28.2.2017 5 (5) (0)OceniFanika 
Lojze je najbolj zaslužen za ukinikev SDK, kar je omogočilo krajo osamosvojiteljem ter cerkvi. Zvon 1 in 2 sta pokradla 600 mio EUROV, tudi pornografija na cerkveni T-2 ne more rešiti dolga.
28.2.2017 2 (2) (0)OceniRožman 
Peter Štelcer, fant ki je zelo podoben škrlatnemu Frančku Rodetu, bo naslednji mesec organiziral tiskovno konferenco, kjer bo predstavil še sestro in brata. Sestri je ime Kongregatka, brat pa Inkvizitor.
28.2.2017 3 (3) (0)OceniChe Guevara 
A bo pisarna na velodromu Češča vas, kjer je izginilo 2.5 milijonov skup s tedanjimi oblastniki MONM!..Investicija ki danes gnije sama od sebe...To je eden največjih folirantov novodobne državice kriminalcev belih ovratnikov. To je potrebno vse na Goli otok , oz. na Dob, da bomo bolj humani in v skladu s časom. ..Na vsako nogo kuglo , razbijat kamne in 5x dnevno molitev.... In tako 27 let.
28.2.2017 2 (2) (0)Ocenirazmaščevalec 
Vse drži, kar so našteli predpisuni. Pa je še več tega. pokopal je svojo lastno stranko-SKD. Pomagal pokopati Slovenca. SKD mogoče še toliko časa ne bi obstajala, če je ne bi vodila HILDA TOVŠAK, ki je bila v stranki de facto vodilna, Lojzek pa je bil samo ministrant njen. O tem obdobju, ki je močno dišalo po Lojzku, pa nihče ne govori.
28.2.2017 2 (2) (0)OceniJonša 
A kedu vezakaj ga v Mladini imenujejo Lojze Prdonja??
28.2.2017 1 (1) (0)Oceniprofesor 
Tega človeka je treba stroga varovat iz Slovenije je naredil Švico!!
28.2.2017 1 (2) (1)OceniKolinda 
Ko je hodil Lojzek v gimnazijo NM je živel v internatu na Kapitlju. Vem, da smo mi že imeli takrat tunce in smo se drgnili z njimi, Alojzij pa je bil sramežljiv in ga je *etal na roke. Temu je kriva UDBA in Partija.
1.3.2017–2 (0) (2)Ocenimaček 
Ker želi pomagati mladim ga je potrebno žaliti ? Kaj pa dela "priljubljena" fajonka ve le mediana ?
1.3.2017 2 (2) (0)Ocenibutec&butec 
On je pa res veliko pomagal, povsod kjer je bil je zaf.... koliko se je le dalo.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava