dolenjska

Preverjajte račune vulkanizerjev in morda dobite 10 tisoč evrov

16.3.2017 | 12:15 | L. M.

Ilustrativna slika.

Ilustrativna slika.

Od 15. marca dalje je spet aktualna menjava pnevmatik. Ministrstvo za finance RS se je spomnilo nove nagradne akcije za potrošnike, v kateri je mogoče sodelovati le preko mobilne in spletne aplikacije »Preveri račun«.

Če potrošnik preko mobilne ali spletne aplikacije preveri račun za opravljeno storitev vulkanizerja, se lahko s tem računom poteguje za nagrado v višini deset tisoč evrov.

Za nagrado »Storitve« se potrošniku oblikuje srečka storitve, ko preveri račun za opravljeno storitev v prostorih naročnika ali na terenu in storitve vzdrževanja in popravila motornih vozil, med katere sodijo tudi popravila, montaža ali zamenjava gum in zračnic. Natančen seznam storitev na domu je določen v dodatku k pravilom. Za nagrado »Storitve« se torej oblikuje srečka za vsak preverjeni račun.

V dveh mesecih in pol nove nagradne igre so potrošniki preverili in na Finančno upravo RS poslali milijon 250 tisoč računov, od katerih so jih 3.820 označili kot račune za opravljene storitve mojstrov. Te račune bo komisija za nadzor žrebanja do začetka žrebanja še pregledala. V tem obdobju je oblikovanih tudi 34.200 srečk za sodelovanje preko portala eDavki, sporočajo iz Finančne uprave RS.

‹ nazaj

Komentarji (11)

16.3.2017 8 (8) (0)Ocenidržavljan 
iz principa ne bom vzel računa tudi zahteval ga ne bom raje naj plačajo miljarde tisti ki so izropal to državo sedaj bi pa s centi radi polnili blagajno in s kaznovanjem. Ne to je licemerstvo brez primere. Korupcija pa povsod na vrhi vlade v službah javnega sektorja vsi v žlahti, criniki imajo pištole da vlečejo dodatke ma adijo pamet legalno nas ropajo
16.3.2017 2 (2) (0)Ocenirambo 
Sva že dva! popolnoma isto mislim
16.3.2017 3 (3) (0)OceniMokronog 
Ko zmanjka denarja, se gremo državno loterijo.
16.3.2017 4 (4) (0)Ocenikorli 
jebat mater taki državi in politikom,ki jo vodijo,oziroma kradejo
16.3.2017 4 (4) (0)OceniMetka 
To je CERAR -ŽIDAN -ERJAVEC koalicija
17.3.2017 5 (5) (0)Ocenipresvetli 
V prejšni državi je bilo veliko ovaduhov, v tej "kao" naši pa bi radi iz vseh nas naredili tajne sodelovce in izdajalce lastnega naroda, da bo jo "taveliki" lahko čim več pokradli in odnesli v oaze na varno. Niti na pamet mi ne pade, da bi sodeloval pri teh umazanih igrah.
17.3.2017 4 (4) (0)OceniChe Guevara 
Ko bo narod vidu da barabe adekvatno storjeno zločinu odgovarjajo, bo tudi ostalo vse zalaufalo in bilo bolj korektno in fer. Zlovenija je nePRAVNA - KORUPTIVNA država, dokler bo tako pri nas ne bo reda, discipline in napredka. NIKJER! najprej bi bilo potrebno narediti RED. Saj imamo pravnika predsednika, ta bi prvi moral to uštimat., kar se je tudi pričakovalo od njega na volitvah. Samo pozabljamo eno, če si LIDER morš bit DEC in met JAJCA! Da boš imel avtoriteto in RED. Če to ne moreš uspostavit ti ostanejo take hinavske poteze jeb. naraoda da polniš proračun:) Jasno .ko beli dan. Zato pa pravim, na volitvah lokalno in državno je treba poiskat ljudi z JAJCI ne pa transvestite:)
17.3.2017 3 (3) (0)OceniPodgurc iz mejsta 
nit pod raznu ga neb prjavu! Prjavlam Bavćarja, janšo, Kučana Kresalko te prjavlam:)
17.3.2017 3 (3) (0)Oceniah 
Ko bodo pri sebi počistili z zapravljanjem in naredili konec falkon turizmu Rokomet Pariz....pol pa naj se spravljajo na druge......
18.3.2017OceniPok. Sandi Čolnik 
Račune in davke je treba poravnat!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava