bela krajina

Iz bele Ljubljane v Belo krajino

18.7.2017 | 13:50 | S.G.

Kolpa Resort Glamping na Krasincu bo začasni dom rokometašic Krima.(Vir: www.kolpa-resort.si)

Kolpa Resort Glamping na Krasincu bo začasni dom rokometašic Krima.(Vir: www.kolpa-resort.si)

Črnomelj - Slovenske rokometne prvakinje, igralke Krima Mercatorja, bodo prihodnji ponedeljek začele s pripravami na novo sezono. »Glede na to, da imamo v ekipi šest novink, smo se odločili, da priprave tokrat začnemo malo drugače. Po priporočilu mojega prijatelja, nekdanjega rokometaša, smo za lokacijo prvega tedna priprav izbrali Belo krajino,« je pojasnil glavni trener članske ekipe Uroš Bregar.

 Iz bele Ljubljane v Belo krajino

Treningi v dvorani in ob Kolpi

Od ponedeljka do petka bodo Ljubljančanke trenirale v športni dvorani Srednje šole Črnomelj, po Bregarjevih besedah jih predvidoma čaka osem treningov. Popoldnevi pa bodo namenjeni grajenju ekipnega duha, zaupanju in iskanju prave energije med igralkami ter tudi različnim aktivnostim, ki jih nudi idilična narava ob Kolpi: rafting, paintball, adrenalinski park v Podzemlju…

Prav gotovo bo za ekipo posebno doživetje tudi bivanje v glamuroznih šotorih v Kolpa Resort Glampingu na Krasincu. Začetka priprav se zato res veselimo, je še dodal Bregar.

Foto: Uroš Pihner/RK Krim Mercator

Foto: Uroš Pihner/RK Krim Mercator

V novo sezono z jasnimi cilji

Začetek tekmovanja v domovini krimovke čaka 9. septembra, ko se bodo na superpokalu pomerile z rokometašicami Z'Dežele, teden dni pozneje se začne državno prvenstvo. Evropske tekme lige prvakinj, kjer si krimovke želijo vsaj ponoviti lanski uspeh, uvrstitev med 12 najboljših, pa se bodo začele v prvem tednu oktobra.

‹ nazaj

Komentarji (3)

24.7.2017OceniGREGA 
A NAM LAHKO KDO RAZLOŽI, ZAKAJ SE ŽAGAJO DREVESA NA GLAVNEM TRGU NASPROTI KAVARNE? IN KDO IMA PRAVICO ŽAGATI ZDRAVA DREVESA, KI SO TAM ŽE 50 LET? NAJBRŽ JE ZA TAK POSEG KAKŠNO DOVOLENJE PRISTOJNIH ORGANOV ALI SE MORDA MOTIM?
31.7.2017Ocenigiga 
pusti ti drevesa,nas ne zanima,rajši gledaj ove ženske,ki so za porabit,uhujej!!
1.8.2017–1 (0) (1)Oceninovomeščan 
Grega, beri še druge prispevke okoli tega, predno komentiraš !

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava