kronika

V požaru v Ručetni vasi hude opekline

22.12.2017 | 07:00 | M. K.

V požaru v Ručetni vasi hude opekline

Včeraj ob 16.22 uri je zagorelo v podstrešnem stanovanju stanovanjske hiše v Ručetni vasi v občini Črnomelj. Požar, ki se je razširil na ostrešje večje hiše, so pogasili gasilci PGD Petrova vas, Črnomelj, Rodine, Talčji Vrh, Vranoviči, Rožič Vrh in Mavrlen. V požaru se je ena oseba hudo opekla. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj so jo oskrbeli in odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Uničeno je podstrešno stanovanje in ostrešje večje stanovanjske hiše.

Zagorela elektronika električnega grelnika vode

Ob 19.01 je v naselju Vino, občina Grosuplje, v kleti stanovanjskega objekta zagorela elektronika električnega grelnika vode. Gasilci PGD Št. Jurij in Grosuplje so tlečo elektroniko pogasili, prezračili prostor ter ga pregledali s termo kamero.

Voda spet pitna

Komunala Sevnica obvešča vse uporabnike pitne vode na javnem vodovodu Mladetiče-Gabrijele-Pijavice, da je voda iz javnega vodovoda primerna za pitje in je ni več potrebno prekuhavati.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Črnomelj obvešča, da bo danes od 8:30 do 14:00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP USER, TP LOKVE 2, TP LOKVE.

Nadzorništvo Trebnje obvešča, da bo od 8:00 do 11:00 prekinjena dobava odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP REPLJE, TP VRTAČE, TP VOLČJA JAMA.

Nadzorništvo Metlika obvešča, da bo:

- od 7:00 do 10:00 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BOŽAKOVO;

- od 9:00 do 11:00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP NOVA GORA PRI DRAŠIČIH.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča, da bo:

- od 8:00 do 10:00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP LAKOVNICE;

- od 11:00 do 13:00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP RUPERČ VRH.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča, da bo prekinjena dobava električne energije na področjih nadzorništva Sevnica med 8.30 in 11.30 uro na območju TP Zajčja gora, INES Sevnica, Zajčja gora nadomestna, Ledina, Ledgonje, Slakovec in Pecelj; na področju nadzorništva Krško mesto med 8. in 10. uro na območju TP Zaloke Rimš ter na področju nadzorništva Brežice med 9. in 11. uro na območju TP Podgorje okrog.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava