kronika

Vas mika delo v policiji? Iščejo nove nadzornike državne meje

17.3.2018 | 11:55 | J. A.

Ilustrativna fotografija (Foto: policija.si)

Ilustrativna fotografija (Foto: policija.si)

Ljubljana - Policija je objavila razpis, s katerim išče večje število kandidatov za policiste - nadzornike državne meje. Po usposabljanju bodo delo predvidoma opravljali na območju policijskih uprav: Novo mesto, Koper,  Kranj, Maribor in Ljubljana.

"Kandidati, ki bodo vloge posredovali do 13. aprila 2018 in bodo uspešno opravili izbirni postopek, bodo sklenili pogodbo o zaposlitvi predvidoma v prvi polovici septembra 2018; kandidati, ki bodo vloge posredovali med 14. aprilom in 31. julijem 2018 in bodo uspešno opravili izbirni postopek, bodo sklenili pogodbo o zaposlitvi predvidoma v prvi polovici januarja 2019," pravijo na policiji.

Med pogoji izpostavljajo: srednješolsko izobrazbo (V. stopnjo), slovensko državljanstvo, vozniško dovoljenje B kategorije in ustrezne psihofizične sposobnosti.

"Izbrani kandidati bodo najprej sklenili pogodbo o zaposlitvi za določen čas (za čas 6-mesečnega usposabljanja), po uspešno zaključenem usposabljanju pa bodo sklenili pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas, in sicer za opravljanje nalog varovanja schengenske meje in varovanja objektov," še pravijo na policiji.

‹ nazaj

Komentarji (2)

17.3.2018 2 (2) (0)OceniIQ 
Kdo je zafural državo naj jo zdaj rešuje, pa lep dan!
17.3.2018 2 (3) (1)Ocenidolenjc123 
@IQ, se strinjam generacija, ki je osamosvajala to mini "državico" je bila hudičevo preveč pametna. Oni so znali vse drugi nič. Oni že spoznavajo ali pa še bojo da varnost ni zastonj, da denar ni zastonj in da obstaja tudi realna ekonomija. Ni oblast in denar kar od Boga dodeljena kategorija, tako da tisti ki imate korist od te države kar lepo voluntirat. Kakšna tajkunska deca bi že lahko voluntirala. Jaz plačujem davke pošteno, država te pa nemesto da bi te vsaj pri miru pustili, te še živcirajo. Meni je vseeno če smo jutri v Hrvaški državi, jaz je ne bom branil to našo "državo".

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava