kriminal

Prevrnil se je s traktorjem

11.10.2010 | 12:25 | T. J. G.

Slika je ilustrativna. (Foto: T. J. G.)

Slika je ilustrativna. (Foto: T. J. G.)

V soboto popoldne je v Zgornjih Mladetičah 37-letni voznik traktorja iz okolice Sevnice oral s tribrazdnim obračalnim plugom. Na koncu njive je obrnil traktor, nato pa še obračalni plug. Ker je plug pri tem zanihal, se je zaradi strmega terena traktor prevrnil na bok. Ker je imel traktor ustrezno varnostno kabino, jo je traktorist odnesel brez poškodb, nastala je le gmotna škoda na traktorju.

Varnostna kabina je preprečila prevračanje traktorja, zdravnik, ki je pregledal traktorista, pa je ugotovil, da ta ni poškodovan.

Vlomili v trgovino

V Kapelah so v noči na soboto vlomili v trgovino. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da so neznanci na silo vstopili skozi vhodna vrata trgovine, pregledali prostore ter odnesli nekaj zavojev cigaret in menjalnega denarja, s tem pa lastnika oškodovali za okoli 700 evrov.

Ob ovce

V Brezovice pri Podbočju je v noči soboto iz ograde ukradel tri ovce. Škode je za okoli 300 evrov.

Vlomili v hišo v Dobovi

V soboto dopoldne so brežiški policisti preiskovali tudi vlom v stanovanjsko hišo v Dobovi. Tam so neznanci vlomili skozi vrata, pregledali vse prostore ter iz hiše odnesli televizor, računalnik in ekran. Po prvih ocenah je nastalo za nekaj 100 evrov gmotne škode, vlomljeno pa naj bi bilo v zadnjem tednu dni.

Vlomljeno, ko nabirala kostanj

V nedeljo popoldan je v bližini Bušeče vasi občanka ob gozdu parkirala osebni avtomobil. Med odsotnostjo, ki naj bi trajal manj kot uro, so neznanci razbili steklo na vratih in iz avta odnesli denarnico z dokumenti, bančnimi karticami in nekaj denarja.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava