kronika

Biki do smrti poteptali domačina

30.11.2010 | 11:40 | M. M.

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Drama - O tragični nesreči poročajo z Drame pri Šentjerneju. Po naših podatkih naj bi sinoči okoli 19.30 v tamkajšnjem hlevu biki do smrti poteptali 28-letnega domačina. Ta naj bi zvečer opazil, da eden od bikov leži na tleh. Zato je vstopil v ograjen prostor, nakar so se vanj zapodili ostali biki in ga poteptali. Poškodbam je podlegel na kraju nesreče, ki bi se lahko končala še bolj tragično, saj je -ko je opazila dogajanje- v ograjen prostor vstopila tudi njegova mati in nato za las ušla.

Dopolnjeno ob 13.20:

Predstavnica za odnose z javnostmi na PU Novo mesto Alenka Drenik je naše poročanje popoldne potrdila: Policisti so bili o nesreči obveščeni nekaj po 20. uri. Opravili so ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je 28-letni moški v hlevu oskrboval živino. Živali so ga med delom stisnile in moški je v hlevu obležal mrtev. Policisti bodo o svojih ugotovitvah s poročilom seznanili pristojno tožilstvo.

‹ nazaj

Komentarji (3)

30.11.2010OceniLux71 
Uu, tragično.. biki so res nevarni..velika izguba za kmetijo, če vzame mladega.. Sožalje svojcem..
30.11.2010Ocenismiley 
Andrej je bil res fejst fant, tragedija kar se je zgodilo.. Moje sožalje svojcem, predvsem ženi in mami..
1.12.2010OceniVaščan  
Andrej, bil si velika dobričina. Kadar sem kaj rabil, nikoli mi nisi rekel ne. Nikoli ne bom pozabil ko si me ob večerih poklical, prijatelj pridi na en kozarček, in sva potem analizirala razne športne dogodke, posebej košarkaške tekme med Olimpijo in Krko, pa čeprav na koncu nisva bila sklepčna, kajti navijala sva vsak za svoj klub. Kaj naj rečem na koncu Andrej velika ti HVALA , Marina in Lidijji lahko ste ponosne na svojega sina brata in moža. Andrej še enkrat HVALA .

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava