Iz majhnega raste veliko

22.6.2012 | 13:55

Novo mesto - V četrtek, 14. junija, smo se učenci, starši in delavci šole poslovili od letošnjega šolskega leta in od učencev 9. razreda. Na bogati prireditvi Iz majhnega raste veliko smo pokazali nekaj svojega veselja do življenja.

Razigrane točke pevcev, recitatorjev in plesalcev so se vrstile ena za drugo in navdušile nabito polno športno dvorano Marof. Ravnateljica Marija Vranešič je podelila najvišja priznanja OŠ Center učencem, ki so se v tem šolskem letu najbolj izkazali.

Posebej sta bila izpostavljena Jakob Fabjan in Leja Šinkovec iz 9. razreda, ki sta blestela na učnem področju z zlatimi, srebrnimi in bronastimi priznanji, Stella Krsnik in Gal Malenšek sta bila razglašena za najboljša športnika šole, Grega Bajc je dobil priznanje za samostojno in ustvarjalno sodelovanje na kulturnih prireditvah, Grega Bajc, Tjaša Okleščen, Tin Malenšek in Anja Fink pa so dobili zlato priznanje OŠ Center za svoj vzoren odnos do sošolcev, delavcev šole in dela svojih oddelčnih skupnosti. Seveda so bili pohvaljeni tudi dosežki vseh drugih učencev, ki so se trudili izkoristiti vse svoje potenciale.

V drugem delu prireditve smo se poslovili od devetošolcev, ki so nam še zadnjič pokazali, koliko energije premore naša mlada generacija!

Hura, počitnice!

Novinarski krožek OŠ Center, Foto krožek OŠ Center

Galerija

Komentiraj prispevek