kronika

Delavca padla z višine

14.4.2014 | 10:05 | B. B.

Ilustrativna fotografija

Ilustrativna fotografija

Včeraj zjutraj sta na gradbišču v okolici Novega mesta z višine okoli 3,5 metrov padla delavca, ki sta pripravljala opaž. Oskrbeli so ju v novomeški bolnišnici, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

Prehitra voznica in kolesar

V petek malo po 13. uri je 20-letna voznica osebnega avtomobila med krajema Brege in Žadovinek zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad avtomobilom, zapeljala s ceste in se z vozilom prevrnila. Lažje poškodovano povzročiteljico so reševalci odpeljali v bolnišnico. Dan kasneje je na klancu na Prilipah padel 26-letni kolesar. Oskrbeki so ga v bližnji brežiški bolnišnici.

Vlomi in tatvine

V okolici Šentjerneja je neznanec iz gospodarskega objekta ukradel motorno žago. Lastnika je oškodoval za 600 evrov.

Na dvorišče stanovanjske hiše v okolici Šentruperta sta se v petek dopoldan pripeljala dva neznanca. Eden je v pogovoru zamotil starejšo občanko, drugi pa vstopil v hišo in ukradel 2000 evrov.

Na sevniškem koncu je nekdo v petek med 7. in 15. uro skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo in ukradel zlat nakit. Povzročil je za okoli 3000 evrov škode.

V soboto ali nedeljo so na delovišču v okolici Krškega neznanci iz rezervoarjev dveh delovnih strojev iztočili okoli 400 litrov goriva.

Včeraj dopoldan je v okolici Dolenjskih Toplic nekdo vlomil v stanovanjsko hišo in ukradel denarnico z gotovino, bančno knjižico in dokumenti.

Med 3. in 13. aprilom je neznanec iz lesenega objekta v okolici Metlike ukradel železne profile, dve cisterni in plug. Latnika je oškodoval za 2500 evrov.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava