namig za premik

Večerna druženja "Pot srca", Humanitarni center

18.4.2014 | 18:00

Kdo sem? Kam grem? Čemu živim? Kako prižgati iskrice radosti v očeh, topline ogenj v dlaneh? Kako v luči moči zasijati, s sijajem svetlobe se obdati? Kako z Ljubeznijo objeti spet svoje Srce, v svetost Človeka povrniti se … Odgovori v duši naši se skrivajo in vabljeni srčno, da skupaj na večernih druženjih jih odkrijemo, resnici starodavni se priklonimo.

Namen srčnih srečanj je, da zopet postanemo Človek z veliko začetnico. S pomočjo iger bomo drug drugemu odstirali življenjske zgodbe, meditirali, prisluhnili kanaliziranim sporočilom naših vodnikov, angelov, starodavnih prednikov, se predajali zdravilni moči glasbe, brali zgodbe iz knjige »Po poti mojega Srca« … Se skupaj smejali in solze sreče brisali … Raziskali bomo najgloblje globine našega obstoja, ki prinašajo magične rezultate tako na mentalnem, čustvenem kot tudi na fizičnem in dušnem nivoju. Začutili v sebi ljubezen, radost, obilje. Začutili utrip srca. Začutili življenje.

Večerna srečanja bodo potekala ob petkih, vsake 14 dni in trajala približno tri ure (od 18.00 do 21.00 ure). Predlagani termini: 18.04.14,

Srečevali se bomo v Novem mestu, na Ulici Slavka Gruma 54a, v prostorih RK Slovenije, Območno združenje Novo mesto.

Izmenjava energij za uvodno srečanje je 10 EUR, vsako nadaljnje druženje stane 20 EUR. Če se odločimo za enkratno plačilo sklopa sedmih srečanj, je cena 120 EUR.

Kratka vsebina

1.Uvodno srečanje »POSVEČENI DOGOVOR«

Predstavitev vsebine večernih druženj, kratka predstavitev udeležencev, vpogled v pogodbo oz. posvečeni dogovor, ki smo ga sklenili pred prihodom na Zemljo.

2.Večerno druženje »ČUDEŽ ŽIVLJENJA«

Poglobili se bomo v svetost življenja, v odnos s starši oz. primarno družino, objeli svojo identiteto.

3.Večerno druženje »STRAST USTVARJANJA«

Posvetili se bomo odnosu do premoženja in ustvarjalnosti, spolnosti ter finančni varnosti.

4.Večerno druženje »KRALJEVSKOST MOČI«

Poiskali bomo način, kako zopet postati odgovoren gospodar svojega življenja. Samim sebi bomo izpovedali ljubeče spoštovanje ter zapisali svoj kodeks časti.

5.Večerno druženje »LEPOTA LJUBEZNI«

Predali se bomo čutenju ljubezni, njenim tisočerim odtenkom, si jo dovolili izpovedati, jo širiti in s tem spreminjati nas same ter svet okrog nas.

6.Večerno druženje »SVETOST IZRAŽANJA«

Potopili se bomo v čarobnost resnice in dovolili svetlobi, da nas objame. Položili bomo temelje zaupanja vase in poštenosti.

7.Večerno druženje »VELIČINA MODROSTI«

Prepustili se bomo intuiciji, si dovolili pogledati svoje največje zaklade (talente, darove) ter način, kako jih strastno uporabiti v dobro nas samih ter celotnega človeštva.

8.Večerno druženje »RAZKOŠJE BOŽJEGA«

Veličastno se bomo prepustili svoji domišljiji in božji milosti. Iz življenja bomo odslovili vse, kar je »mrtvo in končano« ter se povezali z mogočnostjo Boga.

Neštetokrat nas življenje z vsakodnevnimi problemi, boleznimi in neuspehi usmerja v to, da bi se zazrli vase. Da bi pogledali, kje tičijo vzroki za naše težave, zakaj smo nesrečni, bolni, zakaj ne najdemo globoke partnerske ljubezni, zakaj z otroki ne moremo razviti čudovitega odnosa, zakaj nikakor, pa če se še tako trudimo, ne moremo ustvariti obilja ... Vzroki so v nas samih in ko pogledamo resnici v oči, spustimo težo odvečne prtljage ter se zavemo, kdo smo, zakaj živimo in kaj je naše poslanstvo, se življenje prične čudežno spreminjati. Nikoli ni prepozno in da se. Kot je botra Pehta v Kekcu modro dejala, da za vsako bolezen rož'ca raste, tako se za vsakega človeka najde rešitev trenutne situacije. Splača se videti, slišati, ljubiti – doživljati vso lepoto sebe samega, svojega srca, čudovite narave, človeštva kot celote.

Ljudje smo čuteča bitja in globoka resnice je, da ne glede na ves napredek še vedno najbolj potrebujemo nežen objem, drobec časa, ljubeč stisk dlani, dotik srčnosti, čuten pogled v oči, svetost radosti, prisrčne besede »rad(a) te imam« … Tako kot kruh rabimo ob sebi ljudi, ki nam dajo vedeti, da je naše življenje smiselno, ki se nam z ljubeznijo v očeh zahvalijo: »Hvala ti, ker si.« Zato odprimo svoje srce, se medsebojno povežimo, drug drugega ljubeče podprimo, da vse okoli nas v polnosti zaživi, da energija ljubezni preplavi zemljo in nebo. Postanimo mogočen gospodar svojega življenja.

Srčno vabljeni na Pot Srca.

Milena Matko Tel.: 051 664 486 E-pošta: milena.matko@siol.net

‹ nazaj