odbojka

V Mokronogu se začenja športni vikend

17.7.2014 | 08:50 | B. B.

Foto: arhiv organizatorja

Foto: arhiv organizatorja

Mokronog - Na igriščih odbojke na mivki pri Strelovem turnu v Mokronogu se danes začenja športni vikend Beachtour, ki so ga tokrat poimenovali SEP open 2014. Na njem bo že 8 leto zapored tudi državno prvenstvo v odbojki na mivki ranga A za moške dvojice, ter drugič zapored tudi turnir ranga B za ženske pare. V sklopu športnega vikenda se bodo pomerile tudi rekreativne trojke in nogometaši na mivki.

Domači klub odbojke na mivki že osmič organizira enega izmed treh najmočnejših turnirjev v Sloveniji za moške, ponovno pa bodo na turnirju tudi dekleta. Turnir moških in ženskih dvojic se bo s kvalifikacijami začel v četrtek v popoldanskih urah.

Po celodnevnih bojih bomo v petek izvedeli, katere štiri ekipe so si priigrale vstopnice za sobotni polfinale.

Sobotni del turnirja se bo pričel s tekmami rekreativnih trojk, ki se bodo knčale nekje do 17. ure, sledile pa bo bodo polfinalne tekme ženskih in moških dvojic (na dveh igriščih hkrati), ter boji za tretja mesta.

Vrhunec sobotnega dogajanja kot tudi celotnega športnega vikenda se bo pričel z ženskim finalom ob 20.30 ter moškim obračunom za naslov državnega prvaka ob 21.30.

V nedeljo, na zadnji dan pestrega športnega vikenda v Mokronogu, bo na sporedu nogomet na mivki. Športni vikend bo dodatno popestrila bogata animacija, za zaključek pestrega sobotnega dogajanja pa bo poskrbel ansambel Šantej.

‹ nazaj

Komentarji (1)

17.7.2014OceniBuhtel 
Menda bo Martin Strela preplaval Žalostno goro in se povzpel na Kum!!!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava