dolenjska

V Kostanjevici pouk jutri odpade, v Šentjerneju bo okrnjen

14.9.2014 | 18:00 | T. J. G.

Foto: T. J. G.

Foto: T. J. G.

Kostanjevica na Krki - V osnovni šoli Kostanjevica na Krki zaradi izrednih poplavnih razmer v ponedeljek, 15. septembra, pouka ne bo. Organiziranih avtobusnih šolskih prevozov zaradi onemogočenih dostopov ravno tako ne bo. »Za vse šolske in predšolske otroke, ki potrebujejo varstvo, bo le to organizirano v zmanjšanem obsegu. Starše naprošamo, da glede nadaljnjih obvestil spremljajo šolsko spletno stran in obvestila ustreznih služb glede razmer v Kostanjevici na Krki in njeni okolici,« pojasnjujejo v vodstvu šole.

V Kostanjevici pouk jutri odpade, v Šentjerneju bo okrnjen

Pouk bo okrnjen tudi v osnovni šoli Šentjernej. Za učence, ki živijo v krajih, ki so jih zajele poplave: Zameško, Mršeča vas, Čisti Breg, Hrvaški Brod, Drama, Roje in Čadraže,v ponedeljek ne bo pouka. Za ostale učence bodo izvajali prilagojen pouk.

Za učence, ki bodo lahko prišli v šolo, bo organiziran pouk, jutranje varstvo, in podaljšano bivanje. Starše vodstvo šole naproša, da spremljajo in se ravnajo v skladu z navodili pristojnih služb glede razmer ter opremljajo šolsko spletno stran, kjer jih bodo obveščali o pouku.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava