kronika

Spet potresni sunek pri Vinici

2.10.2014 | 07:05 | M. K.

Spet potresni sunek pri Vinici

Po podatkih Agencije RS za okolje, Urada za seizmologijo in geologijo, so včeraj ob 15.17 uri seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili šibek potresni sunek. Po preliminarnih podatkih je bilo žarišče potresa 82 km jugovzhodno od Ljubljane, v bližini Vinice pri Črnomlju. Preliminarno ocenjena magnituda potresa je bila 1,2. Ocenjujejo, da intenziteta (učinki) potresa v širšem nadžariščnem območju ni presegla III. stopnje po evropski potresni lestvici (EMS-98). Po prvih podatkih so potres čutili posamezni prebivalci Adlešičev in Pustega Gradca.

Potresni sunek so pri Vinici zabeležili že v ponedeljek.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 12.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP SEJMIŠČE ŠENTJERNEJ;

- od 11.00 do 14.00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GOR. STARA VAS.

Nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 12.00 zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP KAMNI VRH, TP KAMNI VRH 2, TP GABRSKA GORA CERKNO;

- od 8.00 do 14.00 ure pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GOR. VRH.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes od 8.00 do 12.00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP NAD MLINI.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo danes zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije na področju nadzorništva Bistrica med 9.00 in 10.00 uro na območju transformatorskih postaj TP Vidova pot ter na področju nadzorništva Sevnica med 8.00 in 12.00 uro na območju transformatorskih postaj KK Loka.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava