dolenjska

Tretje leto vabijo na dneva odprtih vrat

21.10.2014 | 10:00 | M. M.

Foto: RIC Novo mesto

Foto: RIC Novo mesto

Tretje leto vabijo na dneva odprtih vrat

Novo mesto - RIC Novo mesto se že 20 let ukvarja z izobraževanjem odraslih, jutri in v četrtek pa bodo že tretje leto zapored organizirali dneva odprtih vrat. Ob tej priložnosti vabijo vse, da ponovno ali prvič skupaj z njimi doživite delček njihove izobraževalne ponudbe. Dogodki, predavanja in aktivnosti so brezplačni. Hkrati bodo zaposleni na voljo za dodatna vprašanja, informacije in nasvete za nadaljnja izobraževanja in usposabljanja.

Med drugim pripravljajo delavnice in zanimiva predavanja: Stres, ali te res poznam? Priložnosti za udeležence formalnih programov, Bralne urice v slovenskem in angleškem jeziku, Kako do poklica po krajši poti, Zaposlitveni kotiček …

Potekalo bo tudi testiranje iz znanja tujih jezikov s povratno informacijo (individualno svetovanje), ki vam omogoča usmerjen vpis v ustrezne programe tujih jezikov po skupnem evropskem referenčnem okvirju za tuje jezike.

Oba dneva obiskovalce čakajo informativne stojnice znanja, s kolesom sreče pa si boste med 11. in 12. uro lahko priigrali tudi zanimive nagrade. Podrobnejši program najdete na njihovi spletni strani.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava