kronika

Vdrli v hišo in rešili poškodovanega

25.11.2014 | 07:00 | M. K.

Vdrli v hišo in rešili poškodovanega

Iz Gradca v občini Metlika je ReCO sinoči nekaj pred 22. uro prejel obvestilo, da je v stanovanjski hiši zaprta starejša poškodovana oseba. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Metlika in policisti so vstopili v objekt, gasilci pa so pomagali pri prenosu poškodovane osebe do reševalnega vozila.

Voda spet pitna

Kostak obvešča uporabnike pitne vode, ki se oskrbujejo iz vodovodnega sistema Kostanjevica na Krki, da vode ni več potrebno prekuhavati.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 14.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP AREMBERG, TP ČEŠNJEVEK, TP LIPNIK in TP ZAVRH,

- od 8.00 do 10.00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP CENTER TREBNJE.

Nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 12.00 zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GOSPODIČNA, TP KRVAVI KAMEN in TP RTV GORJANCI,

- od 8.30 do 14.00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP LAPORE, TP VRH PRI PAHI, TP GOR.VRH - GRČEVJE, TP GRČEVJE, TP KOTI - GRČEVJE, TP NOVA GORA - GRČEVJE, TP VEŠČE, TP ŠTRAVBERK.

Nadzorništvo Črnomelj obvešča odjemalce, da bo danes4 od 8.00 do 9.00 ure prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP DOL. PAKA , TP LOKVE , TP LOKVE 2, TP ZAJČJI VRH(ČR), TP USER.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo zaradi vzdrževalnih del danes motena dobava električne energije na področju nadzorništva Bistrica med 8.00 in 14.30 uro na območju transformatorske postaje Janeževe Gorce ter na področju nadzorništva Sevnice med 8.00 in 11.00 uro na območju transformatorske postaje Slančji vrh in med 8.00 in 13.00 uro na območju transformatorske postaje Potok.

‹ nazaj

Komentarji (1)

25.11.2014Ocenigasilec 
Zgolj zaradi korektnega poročanja o prisotnosti gasilcev PGD Gradac:. V stanovanje, kjer je obležala poškodovana obnemogla oseba, je bilo »vdreno« s strani treh gasilcev sosedov, ki so na kraj dogodka (vpoklicani preko pozivnikov) prispeli takoj za reševalci in policisti ter s tehničnim posegom odprli vhodna vrata. Ob tem je bilo slišati celo pohvalo , da se še ni zgodilo, da bi na kraj dogodka tako hitro prispeli tudi gasilci. Druga ekipa gasilcev pa je res prispela, ko so bili reševalci in policisti,- pa seveda tudi prej prispeli gasilci – že v objektu

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava