kronika

Na Uršnih selih eden ranjen

31.1.2015 | 07:15 | M. K.

Na Uršnih selih eden ranjen

V ulici Splavne na Uršnih selih, občina Novo mesto, sta včeraj ob 16.20 uri trčili osebni vozili. V nesreči poškodovano osebo so reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so mesto nesreče zavarovali, odklopili akumulatorja in preprečili razlitje motornih tekočin.

Davi nekaj po šesti uri je pri HE Krško, na obvoznici, zagorelo vozilo. Posredovali so gasilci PGE Krško.

Dimniški požar

Včeraj ob 5.20 so na Cvetni poti v Leskovcu pri Krškem zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so nadzorovali izgorevanje saj in pregledali dimnik. Gmotna škoda ni nastala.

Ob 8.50 so na Cesti 4. julija v Krškem gasilci PGE Krško na stanovanjskem objektu, ki ga je prizadel požar, s ponjavo prekrili del zgorele strehe.

Zaradi napake brez elektrike

Včeraj ob 15. 57 je zaradi napake na daljnovodu prišlo do prekinitve in oskrbe z električno energijo na širšem območju Dolenjskih Toplic, na območju Uršnih sel in Stranske vasi v občini Novo mesto ter območju Drganjih sel v občini Straža. Posredovali so delavci Elektro podjetja.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava