kronika

Trije ujeti v pokvarjenem dvigalu

16.4.2015 | 07:05 | M. K.

Trije ujeti v pokvarjenem dvigalu

Pred nekaj minutami, malo pred sedmo uro, se je prometna nesreča zgodila v naselju Dobrava pri Škocjanu. Ena oseba je po prvih podatkih poškodovana.

Požari v naravi

V Dobruški vasi v občini Škocjan je včeraj ob pol enih popoldne gorela suha trava. Gasilci PGD Škocjan in Dobrava so pogasili okoli en hektar suhe trave in podrasti.

Ob 19.34 je v bližini Rostoharjeve ulice v Krškem tlelo v gozdu. Posredovali so gasilci Poklicne gasilske enote Krško, ki so kurišče pogasili. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 13.45 je ob železniški progi v bližini Ljubljanske ceste v Kočevju gorela suha trava. Gasilci PGD Kočevje so pogasili približno 200 kvadratnih metrov goreče trave.

Pokvarjeno dvigalo in zataknjena vrata

Ob 6.51 so na Cesti 4. julija v Krškem gasilci Poklicne gasilske enote Krško iz pokvarjenega dvigala rešili tri osebe in obvestili vzdrževalca dvigala.

Ob 15.37 je občanka naselja Kočno, občina Krško, potrebovala pomoč pri odpiranju vhodnih stanovanjskih vrat. Posredovali so gasilci Poklicne gasilske enote Krško, ki so s tehničnim posegom le-ta odprli. Obveščene so bile pristojne službe.

Našli bombe

Ob 15.23 so v kraju Purkače, občina Velike Lašče, našli tri kasetne bombe iz obdobja 2. svetovne vojne. Nevarne najdbe so odstranili in shranili na varno pripadniki državne enote za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava