kronika

S štirikolesnikom v hidrant

2.8.2015 | 07:10 | M. K.

ilustrativna fotografija (Foto: arhiv DL)

ilustrativna fotografija (Foto: arhiv DL)

V ulici Stari trg v Mokronogu se je voznik štirikolesnika včeraj ob 19.44 uri zaletel v nadzemni hidrant, ga podrl in se pri tem poškodoval. Gasilci PGD Trebnje in Mokronog so zavarovali kraj nesreče, zaprli vodo na hidrantu, odklopili akumulator, pomagali reševalcem pri prenosu poškodovanca in postavili pivnike za nevtralizacijo izteklih motornih tekočin. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Trebnje so poškodovanega voznika oskrbeli na kraju in ga odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Delavec Komunale Trebnje je popravil hidrant, delavec cestnega podjetja pa je počistil iztekle motorne tekočine.

Prevrnil se je na avtocesti

Ob 9.51 se je na avtocesti od Grosuplja proti Višnji Gori, občina Grosuplje, voznik z osebnim vozilom prevrnil na bok. Pri tem so se poškodovale tri osebe. Gasilci GB Ljubljana in PGD Grosuplje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator vozila ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovanih.

Rešili poškodovanega mačka

Ob 21.50 je občan slišal mačje oglašanje pod savskim mostom v Dolenjem Boštanju, občina Sevnica. Gasilci PGD Boštanj so lažje poškodovanega mačka, ki se je v vodi oklepal veje, potegnili na obalo in ga predali zavetišču za male živali pri Veterinarski postaji Sevnica.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava