kronika

Miren dan za gasilce; danes brez elektrike

25.8.2015 | 07:05 | M. K.

Sršeni znajo zgraditi tudi takšno gnezdo ... (Foto: arhiv lokalno.si)

Sršeni znajo zgraditi tudi takšno gnezdo ... (Foto: arhiv lokalno.si)

Sinoči ob 19.32 so na Preloki, občina Črnomelj, gasilci PGD Preloka na podstrešju starejše stanovanjske hiše odstranili večje sršenje gnezdo.

Težave z vodo

Okoli 19. ure so zaradi napake na elektroniki ostali brez pitne vode prebivalci dela Pokleka nad Blanco v občini Sevnica. Dežurni delavec Komunale Sevnica je začasno odpravil napako ob 20. uri.

Danes brez elektrike

Elektro Celje d.d., Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije na področju nadzorništva Mokronog v torek, 25. avgusta med 7.30 in 14.30 uro na območju transformatorskih postaj Apnenik in Ravnik.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo v torek 25. 8. 2015:

- od 8.00 do 11.00 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP DOBRAVICA 2;

- od 11.00 do 14.00 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GOR.GOMILA.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava