V avtu je bil mrtev voznik

23.11.2015 | 14:20

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Danes zjutraj, nekaj po 8. uri, so v bližini Soteske na težko dostopnem kraju v gozdu našli prevrnjeno osebno vozilo, v katerem je bil mrtev voznik. Kot so objavili na spletnih straneh uprave za zaščito in reševanje, so gasilci GRC Novo mesto, PGD Žužemberk in delavci Gozdnega gospodarstva Novo mesto vozilo potegnili na cesto. Gasilci so s tehničnim posegom prišli do ukleščenega voznika ter ga predali pogrebni službi. Več podatkov ni znanih.

Dopolnjena objava ob 14.25:

O dogodku so poslali sporočilo tudi s PU Novo mesto: Policisti Policijske postaje Dolenjske Toplice so bili danes ob 7.30 obveščeni, da svojci od sobotnega popoldneva pogrešajo 41-letnega moškega, ki se je od doma odpeljal z avtomobilom. Člani lovske družine so danes zjutraj v gozdu med Dolenjim Poljem in Velikim Lipovcem našli prevrnjen avtomobil, v katerem je bil mrtev moški.

Policisti Postaje prometne policije so takoj odšli na kraj, opravili ogled in zbrali obvestila. Ugotovili so, da gre za pogrešanega 41-letnega moškega iz okolice Dolenjskih Toplic. Po prvih ugotovitvah se je nesreča zgodila v soboto popoldan. 41-letni voznik avtomobila naj bi zapeljal s ceste, trčil v drevo in se z vozilom večkrat prevrnil Avtomobil je obstal v globeli, od ceste oddaljen več kot dvesto metrov. Zdravnica je za pokojnega odredila sanitarno obdukcijo.

Nekatere okoliščine nesreče policisti še preiskujejo.

M. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava