kronika

Smrtna nesreča pri delu. Možakarja okradla pred hišo

2.2.2016 | 12:20 | M. M.

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

S PU Ljubljana danes poročajo o delovni nesreči s smrtnim izidom. Policisti so ugotovili, da je včeraj okoli 13. ure na območju Grosuplja pri sečnji dreves eno od dreves pod seboj pokopalo 66-letnega moškega, ki je kljub takojšnji pomoči na kraju umrl. Dogodek nima elementov kaznivega dejanja.

Sodnica odredila hišni pripor

Minuli petek okoli 15. ure so grosupeljske policiste poklicali na pomoč zaradi roparske tatvine. varuhi reda so ugotovili, da so se na dvorišče hiše, kjer je sedel oškodovanec, pripeljali 37-in 18-letna ženska ter 20-letni moški. Obe ženski sta pristopili do oškodovanca in ga ogovorili, pri tem pa je starejša z roko segla v žep na srajci oškodovanca in mu želela vzeti denar. Moški ji je to želel preprečiti in jo je prijel za roko, pa ga je udarila nazaj, da je svoj prijem popustil. Tako mu je vzela približno 600 evrov, nakar so se vsi trije odpeljali. »Po obvestilu oškodovanca, so policisti pričeli z izvajanjem aktivnosti za identifikacijo in izsleditev osumljencev. V popoldanskem času so na območju Trebnjega prijeli in pridržali 37-letno osumljenko, medtem ko sta se druga dva osumljenca kasneje sama zglasila na Policijski postaji Grosuplje,« je dodala Nataša Pučko s PU Ljubljana. Vse tri so že v soboto s kazensko ovadbo privedli k preiskovalni sodnici, ki je po zaslišanju zoper 37-letno osumljenko odredila hišni pripor, druga dva sostorilca pa so izpustili.

Lastniki so jo zalotili

Včeraj okrog 16. ure so organi pregona prejeli klic še o drzni tatvini iz hiše na območju Grosupljega. Policisti so ugotovili, da je v hišo vstopila 65-letna ženska, ki je ukradla denar, nato pa poskušala neopazno oditi. Pri tem so jo lastniki zalotili in zadržali do prihoda policistov. 65-letnico so policisti pridržali in jo bodo še danes privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, v preteklosti pa so jo že obravnavali zaradi premoženjskih kaznivih dejanj.

‹ nazaj

Komentarji (2)

2.2.2016 2 (2) (0)Ocenitinko 
Bog vas nima rad, da ne bi kdo na koga samo pomislil ... takoj bo oglas pregledan pred objavo!
2.2.2016Ocenismart 
Pa napiši ClGAN, al pa C1GAN, a ne?

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava