kronika

Voznika s ceste; zaradi snega se je nagnil nadstrešek

12.2.2016 | 19:00 | J. A.

Ilustrativna fotografija (Foto: arhiv DL)

Ilustrativna fotografija (Foto: arhiv DL)

Danes ob 13.41 je pri kraju Črnc v brežiški občini voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča. V nesreči se je ena oseba poškodovala. Oskrbeli so jo reševalci ZD Brežice in prepeljali v SB Brežice. Gasilci PGE Krško so kraj nesreče protinaletno in protipožarno zavarovali, odklopili akumulator ter vozilo postavili na cesto, so sporočili iz brežiškega centra za obveščanje.

S ceste

Ob 14.45 je na cesti Črnomelj-Adlešiči pri odcepu za Tribuče voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste in se prevrnil. V nesreči ni bilo poškodovanih. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali kraj, odklopili akumulator, postavili vozilo na cesto in pomagali vlečni službi.

Nevaren nadstrešek

Ob 16.00 se je na Zadružni cesti v Črnomlju zaradi teže snega na stavbi gostinskega lokala nevarno nagnil platneni nadstrešek. Gasilci PGD Črnomelj so sneg odstranili.

Vodo prekuhajte

Komunala Trebnje obvešča vse porabnike pitne vode iz zasebnega vodovodnega sistema Cirnik, da je zaradi povišane motnosti treba vodo pred uporabo v prehrambene namene prekuhavati. Obvestilo velja do preklica.

Ne bo elektrike

Elektro Ljubljana, Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo jutri med 14. in 16.30 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP Obrtna cona Trebnje. V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava