kronika

Pogorel lesen vikend; danes brez elektrike

29.4.2016 | 07:10 | M. K.

Pogorel lesen vikend; danes brez elektrike

Potem ko so gasilci in delavci cestnih podjetij po snegolomu včeraj še ves dopoldan odstranjevali podrta drevesa s cest, hiš in parkirišč, so se razmere v popoldanskih urah vendarle umirile. Minulo noč ob 0.38 uri je le še na Cesti na Fužine na Mirni podrto drevo zaprlo cesto. Dežurni delavec Komunale Trebnje je drevo razžagal in odstranil.

Pogorel lesen vikend

Včeraj ob 15.15 je v Gabrju pri Ilovi gori v občini Grosuplje gorel lesen vikend. Posredovali so gasilci PGD Grosuplje, Šmarje-sap, Mala in Velika Ilova gora, ki so iz objekta iznesli plinsko jeklenko ter požar pogasili. Objekt v izmeri 5x4 metre je bil v požaru uničen. O dogodku je bila obveščena tudi policija.

Dimniški požar

Včeraj ob 17.34 so v Podzemlju, občina Metlika v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Gasilci PGD Podzemelj so požar pogasili, očistili dimnik in prezračili prostore. Gasilci PGD Metlika pa so s termo kamero pregledali dimniško tuljavo. O gmotni škodi ne poročajo.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 10.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP VRHE in TP IGLENIK (NM),

- od 8.00 do 10.00 odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŽDINJA VAS 2,

- od 8.00 do 9.00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BLAŽEVICA, TP GOR. LAZE, TP LAZE, TP LAZE KOGENERACIJA, TP TRAVNI DOL.

Nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 9.00 zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP POTOKI 1986,

- od 8.00 do 9.00 odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ROŽNI DOL 1953,

- od 11.00 do 13.00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ROSALNICE2 izvod Cerkev.

Nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo danes od 10.00 do 14.00 zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP VELIKA LOKA na izvodu POŠTA.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto na območju TP Stari grad Bočje med 8. in 11. uro ter na področju nadzorništva Sevnica na območju TP Telče izvod Drušče med 8. in 15. uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava