kronika

Ponoči boj z ognjem; odprla se je jama - vanjo padel teliček

17.5.2016 | 07:05 | M. K.

Foto: PGD Kočevje

Foto: PGD Kočevje

Foto: PGD Kočevje

Foto: PGD Kočevje

Nekaj minut po polnoči je v kraju Dolenje Kamenje, občina Novo mesto, zagorelo gospodarsko poslopje – podkleten skedenj s kaščo, velikosti 19 krat 6 metrov. Skedenj je bil napolnjen s senom, notri je bil tudi puhalnik za seno in elektromotor. Vse je popolnoma zgorelo. Gasilci GRC Novo mesto ter PGD Kamence in Šmihel Novo mesto so požar pogasili, odstranili vse tleče seno na bližnjo deponijo in ga tam dokončno pogasili. V bližini so bili tudi drugi objekti, vendar so ostali nepoškodovani. Škoda je velika, vzrok požara bodo raziskali policisti.

Odprla se je jama

Včeraj ob 17.30 se je na pašniku v Knežji Lipi, občina Kočevje, odprla šest metrov globoka jama, v katero je padel teliček. Prostovoljni gasilci iz PGD Kočevje so žival varno izvlekli iz jame, kar dokazujejo tudi njihove fotografije.

Z avtom na oporni zid

Včeraj ob 5.40 je na Novem trgu v Novem mestu osebno vozilo zapeljalo na oporni zid in nasedlo. V nesreči ni bilo poškodovanih. Gasilci GRC Novo mesto so s tehničnim posegom postavili vozilo na cesto.

Drevo padlo na cesto

Ob 16.37 je na cesti v naselju Kalce, občina Krško, padlo drevo oviralo promet. Drevo je razžagal in odstranil pristojni vzdrževalec cest.

Trezor v globeli

Ob 18.33 so gasilci PGD Žužemberk v Stranski vasi, občina Žužemberk, pomagali policiji pri prenosu kovinskega trezorja, najdenega v globeli.

‹ nazaj

Galerija (5)

t-11
t-12
t-13
t-14
t-15

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava