dolenjska

Šentjernejski dan v Domžalah

24.5.2016 | 09:15 | L. M., A.P.

Šentjernejski dan v Domžalah

Šentjernej - Konec tedna se je Občina Šentjernej predstavila na tržnem prostoru v Domžalah. Domžalska občina namreč že nekaj časa organizira dogodke z naslovom Dobrodošli v Domžalah, na katere povabijo občine, da se predstavijo z glasbo, kulturo, običaji, domačo obrtjo in turistično ponudbo.

Šentjernejski dan v Domžalah

Šentjernejska občina se je tokrat predstavila že v drugo. Tokrat je sijalo sonce in sploh je bilo na prizorišču nadvse živahno in prijetno. Dišalo je po šentjernejskih dobrotah s stojnice Društva kmetic Šentjernej. Po tržnem prostoru se je zopet bahavo in veličastno šopiril šentjernejski petelin, ki je vnesel pravi nemir na domžalsko dvorišče. Domžalske stojnice so bile polne šentjernejskih dobrot. Poleg kmetic so se predstavili še: Klet Štemberger, Čebelarstvo Kosmač, Kmetija Košak, Kmetija Šketelj, Kmetija Gorenc in Turistična kmetija Pr Martinov´h ter Občina Šentjernej. Dogodka sta se udeležila župan Občine Domžale Toni Dragar, idejni vodja prireditve "Dobrodošli v Domžalah" Vido Repanšek in podžupan Občine Šentjernej Janez Selak. Za dobro razpoloženje so poskrbeli številni nastopajoči, med drugim tudi Gašper Bregar s kitaro ter petjem, Tone z Dobravice s harmoniko in Anita Petrič z vezno besedo.

Občina Šentjernej se vsem sodelujočim na prireditvi iskreno zahvaljuje in že sedaj vabi vse, ki bi želeli sodelovati na dogodku, ki se bo odvijal konec leta, da se javijo na občino. Z veseljem jih bomo vključili v ta in druge različne dogodke, ki jih občina organizira za namene promocije tudi izven občinskih meja.

‹ nazaj

Galerija (9)

DOMZALE- 001
DOMZALE- 002
DOMZALE- 003
DOMZALE- 004
DOMZALE- 005
DOMZALE- 006
DOMZALE- 007
DOMZALE- 008
DOMZALE- 009

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava