kronika

S ceste na streho; danes brez elektrike

28.7.2016 | 07:00 | M. K.

S ceste na streho; danes brez elektrike

Včeraj ob 15.04 uri se je na cesti Zagradec-Žužemberk pri naselju Breg, občina Ivančna Gorica, osebno vozilo prevrnilo na streho. Gasilci PGD Stična in GB Ljubljana so nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovane osebe, zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulator, vozilo postavili nazaj na kolesa ter očistili posledice nesreče s cestišča. Reševalci NMP RP Ljubljana so oskrbeli in prepeljali poškodovano osebo v UKC Ljubljana.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo danes od 7.00 do 14.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP VAVPČA VAS, izvod Nad progo.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča, da bo od 8.00 do 9.30 prekinjena dobava  odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP RAKOVNIK, TP SV SKLADIŠČE.

Nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo od 12.00 do 14.00 zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GRADIŠČE PRI TREBNJEM na izvodu GRADIŠČE ŠALEHAR.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava