nogomet

2. krog pokala Slovenije: Krka proti Roltek Dobu, Krško proti Celju

19.8.2016 | 16:00 | M. M.

Foto: arhiv DL

Foto: arhiv DL

Brdo pri Kranju - V prostorih Nogometne zveze Slovenije (NZS) so danes izžrebali tekmovalne pare 2. kroga nogometnega pokala Slovenije. Tekme bodo na sporedu 7. in 14. septembra. Državni prvaki ljubljanska Olimpija se bodo pomerili s Turniščem, medtem ko pokalne zmagovalce in državne podprvake iz Maribora čakajo Radomlje.

Mariborčani novo sezono boja za pokalno trofejo začenjajo kot branilci naslova s prvoligaškim dvobojem in gostovanjem v Domžalah pri ekipi Radomelj. Termini posameznih dvobojev bodo določeni pozneje.

Dvanajsterici zmagovalcev 1. kroga so se drugi stopnici pridružili še branilec naslova Maribor, Olimpija, Domžale in Gorica. V bobnu so bili vsi prvoligaši, saj so v sredo vsi po vrsti uspešno opravili svojo nalogo. Aluminij je slavil v Beltincih, velenjski Rudar v Lenartu, Radomlje v Postojni, Krško v Dravogradu, Koper je premagal Šmarje pri Jelšah, medtem ko Celje ni dovolilo presenečenja Žirem. Poleg omenjenih so v žrebu sodelovali še v taborih Tolmina, Dekanov, Krke, Doba, Turnišča in Nafte, je poročala STA.

Pokal Slovenije, 2. krog, pari:

Tolmin - Domžale

Nafta 1903 - Gorica

Luka Koper - Aluminij

Jadran Dekani - Rudar Velenje

Kalcer Radomlje - Maribor

Roltek Dob - Krka

Krško - Celje

Turnišče - Olimpija Ljubljana

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava