dolenjska

Župan sprejel zlati maturantki

30.9.2016 | 12:20 | M. L.-S.

(Foto: arhiv občine Trebnje)

(Foto: arhiv občine Trebnje)

Trebnje - Župan občine Trebnje Alojzij Kastelic je včeraj sprejel letošnji zlati maturantki na poklicni maturi Karmen Smolič in Patricijo Smolič. Že tradicionalnega sprejema zlatih maturantov pri županu sta se udeležili tudi namestnica direktorja Klavdija Tahan in Irena Žužek iz oddelka za družbene dejavnosti.

Župan je zlatima maturantkama čestital za njun izjemen rezultat na maturi 2016, ter jima zaželel vse dobro pri študiju. Med drugim je dejal, da si za svoje trdo delo zaslužita priznanje in nagrado, katera naj jima služi kot spodbuda za v prihodnje. V zaključku uradnega dela, ki mu je sledila pogostitev, je župan zlatima maturantkama izročil darilo s posvetilom.

‹ nazaj

Komentarji (4)

30.9.2016OceniMarjan 
Populizem. Kaj ima župan pri njunem uspehu? Raje naj razmišlja kako bo zgradil kultuirni dom, bazen, mladinski dom, nova delovna mesta. Zdaj pa samo denar zapravlja kar bi znal usak in se slikari naokoli.
30.9.2016OceniLahko je lapat 
Marjan vsi župani sprejemajo uspešne občane v znak priznanja njihovega uspeha.Uspešni pa gradijo občino. Še nisem slišal, da bi nek luzer zaposlil kakega človeka, ga pošteno plačeval in ustvarjal dobiček, katerega del bi šel tudi v občinsko malho. Si ti?? Zato se raje loti ustanovitve podjetja in ustvari delovna mesta. Občina teh možnosti že ztakonsko nima. Ti pa. Torej, če nisi luzer, se loti posla!!Pa boš del dobička lahko vložil v bazene, mladinske domove v vsaki vasi, kulturni dom pa bo posekal ljubljanski Cankarjev dom ....
30.9.2016OceniKrajan  
Jaz se strinjam z Marjanom. Župan nima nič z uspehom. Nameni naj rajši več sredstev za študente in dijake (štipendije)
30.9.2016OceniLahko je lapat  
Marjan, Krajan - za župana se spodobi da pohvali vsakega občana za njegove dosežke. Župan je predstavnik vseh občanov in tako posledično pohvala velja kot da so jo izrekli vsi občani. A večina Trebanjcev tega ne razume. Nič čudnega, da imate samo dve zlati maturantki. Če Trebanjci delijo vajino mnenje, tudi njihovi otroci niso ne vem kako umsko sposobni ....

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava