košarka

V domačo dvorano prihaja Crvena zvezda

17.10.2016 | 10:25 | M. M.

Foto: I. V., arhiv DL

Foto: I. V., arhiv DL

Novo mesto - Košarkarji Krke danes pričakujejo aktualnega prvaka ABA lige in evroligaša Crveno zvezdo mts, ki v Novo mesto prihaja po tesnem evroligaškem domačem porazu z Darussafako. Krkaši so Beograjčane doma nazadnje presenetili pred dvema letoma, tokrat pa si nadejajo čim večje spodbude ter čim bolj polne dvorane, so sporočili iz domačega kluba.

Tekma bo v dvorani Leona Štuklja danes ob 18. uri, pred srečanjem pa je trener Dejan Mihevc povedal: »Pred nami je še ena tekma proti zelo kakovostni ekipi, ki ne sodi samo med sam vrh ABA lige, ampak tudi med boljše ekipe v Evropi. Premorejo izjemne igralce in odličnega trenerja. Verjamem, da bo za nas to dobra tekma, saj bomo dejansko tekmovali z najboljšimi.«

»Vsi vemo, kako dobra ekipa je Crvena zvezda mts. Sestavljeni so iz kakovostnih igralcev, njihova glavna značilnost pa je, da igrajo zelo dobro obrambo na meji prekrška, s katero si odpirajo veliko priložnosti za protinapade. Podobno igra tudi Budučnost VOLI, s katero smo imeli na zadnji tekmi zelo veliko težav. Smo pa v zadnjih dneh zelo dobro trenirali, odpravili nekaj napak, tako da pričakujem težko in dobro tekmo in upam, da se bomo upirali do zadnjih minut,« je dodal Matej Rojc, kapetan Krke.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava