kronika

Zasegli so mu puško in drogo

19.10.2016 | 15:40

Foto: M. L.-S.

Foto: M. L.-S.

Policisti so v teh dneh pogosteje prisotni v bližini pokopališč, kjer je pred leti v dneh pred 1. novembrom prihajalo do vlomov v vozila in tatvin. 17. oktobra dopoldne so policisti Policijske postaje Novo mesto na parkirnem prostoru pokopališča v Mirni Peči v vozilu opazili sumljivega moškega in opravili identifikacijski postopek. Med postopkom so 36-letnemu moškemu zasegli avtomatsko puško z nabojnikoma, ki jo je imel na sedežu, in manjšo količino prepovedane droge konoplje. Nekatere okoliščine policisti še preiskujejo in bodo po zaključenem postopku zoper moškega ustrezno ukrepali.

Prerezal gume

Včeraj ponoči je v okolici Sevnice nekdo na petih kmetijskih traktorjih in dveh kmetijskih strojih prerezal pnevmatike. Dvema oškodovancema je povzročil za okoli 12.000 evrov škode.

Prijeli 11 Turkov

Brežiški policisti so v pretekli noči med opravljanjem nalog varovanja državne meje pri Obrežju izsledili in prijeli enajst državljanov Turčije, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Devet odraslih in tri otroke bodo po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

M. L.-S.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava