namig za premik

Predavanje Miloša Čiriča – ''Statist, igralec ali režiser?'', Podjetniški inkubator Bela krajina

29.10.2016 | 16:00

Miloš Čirič se po dveh izjemno obiskanih predavanjih (Sound of Change, Inteligentno komuniciranje) ponovno vrača v Podjetniški inkubator Bela krajina!

Razvojno informacijski center Bela krajina vabi to soboto, 29. oktobra, ob 16. uri, na predavanje Miloša Čiriča z naslovom "Statist, igralec ali režiser?", ki bo okrepljeno s praktično delavnico.

Kaj pravi Miloš glede tokratnega predavanja?

...Nikoli v zgodovini ni bilo znanje lažje dostopno in cenejše, kot je sedaj. In nikoli v zgodovini ni bilo lažje uspeti, kot je sedaj. Zato mora vsak, ki živi tu in ne uživa zadovoljiv standard na daljši rok, vedeti, da nekaj počne narobe. Najti mora jasen odgovor na "Kaj?" in "Zakaj?". Ko zjutraj pričnete delati, morate vedeti, zakaj to počnete. In odgovor ne sme biti: "Zato, ker drugače ne bi dobil denarja"...

Na predavanju s praktično delavnico boste bolje spoznali samega sebe in pričeli intenzivnejše razmišljati o tem, kdo ste in kam vas vodijo aktivnosti, ki jih počnete.

Predavatelj vam bo pri tem pomagal razmišljati in vas usmerjal k načinom, ki so se pokazali kot učinkoviti pri uspešnih ljudeh.

S seboj prinesite pisalo in zvezek, saj ju boste potrebovali za aktivno delo.

Brezplačno predavanje organizira RIC Bela krajina in bo izvedeno v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina (2. nadstopje, coworking soba, v Poslovni hiši Stratus), v Ulici heroja Stariha 19, v Črnomlju.

Vabljeni!

‹ nazaj