dolenjska

Zakaj tako dolge čakalne dobe za proteze in ortodonta?; Olovčeva mati jezna na medije in Facebook

22.2.2017 | 18:45

Zakaj tako dolge čakalne dobe za proteze in ortodonta?; Olovčeva mati jezna na medije in Facebook

Na uredništvo Dolenjskega lista se je obrnila bralka, zgrožena nad čakalnimi dobami, ki veljajo za proteze oz. protetične nadomestke. Preverjali smo, kakšne so čakalne dobe in zakaj nekaterih storitev ni mogoče opraviti prej. Še ena tema, povezana z omenjeno, pa se nanaša na nerazumno dolge čakalne vrste za ortodonte. V tiskani izdaji Dolenjskega lista preberite odgovore pristojnih.

IZPOVED ALEŠEVE MAME

Naši novinarki se je izpovedala mama Aleša Olovca, ki v priporu čaka na sojenje zaradi zadnjega odmevnega primera brutalnega nasilja nad mladeničem, ki je po pretepu, tega si je na Facebooku ogledovalo preko 200 tisoč ljudi, v bolnišnici umrl.

Drugi obtoženi v primeru pa se je že znašel na zatožni klopi, a tokrat zaradi nekaterih dejanj v preteklosti. Kaj mu je dosodilo sodišče, izveste v Dolenjskem listu.

RUŠILI BODO HIŠE

Poročamo o načrtovanih naložbah v novomeški Žabji vasi, zaradi katerih bodo morali porušiti vsaj sedem hiš.

Po vseh zapletih na šentjernejskem političnem prizorišču v zadnjih mesecih so svetniki na petkovem nadaljevanju prekinjene seje občinskega sveta le sprejeli letošnji proračun. Podrobno pišemo tudi o tem, seveda pa smo bili tudi tokrat prisotni na celotnem območju naše in sosednjih regij, zato na 40 straneh časopisa najdete še marsikaj drugega.

TOKRAT PRILOGA ŽIVA

Ne spreglejte tokratne tiskane izdaje Dolenjskega lista, edinega neodvisnega regionalnega časopisa v tem delu Slovenije, ki mu je tokrat priložena februarska priloga Živa. Tudi ta prinaša obilo zanimivega branja.

‹ nazaj

Komentarji (1)

23.2.2017Ocenimimi 
tudi mi čakamo za mulca 4leta za ortodonta,prej bo 18let star in bo na starševe revne stroške imel proteze,k ima res krivljaste zobe,toliko o zoprnih ortodontih,a,od zavarovalnice pa znajo vlečt ja,ja

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava