dolenjska

Albert Pavlič odstopil z vseh funkcij v SDS

24.5.2017 | 09:20 | M. M.

Albert Pavlič (Foto: B. B., arhiv DL)

Albert Pavlič (Foto: B. B., arhiv DL)

Šentjernej - Po poročanju Dnevnika je nedavno z vseh funkcij v SDS odstopil Albert Pavlič, med drugim šentjernejski občinski svetnik. »Odstopil sem zgolj in samo iz osebnih razlogov,« je Pavlič danes povedal za Dolenjski list, a ponovil, da podrobnosti za medije ne bo pojasnjeval.

Dnevnik medtem poroča, da je po neuradnih podatkih Pavlič odstopno izjavo podal potem, ko se je SDS aktivno vključila v referendumsko kampanjo proti vladnemu zakonu o drugem tiru. Pavlič, ki naj bi sicer ostal član omenjene stranke, je namreč predsednik Sindikata železničarjev Slovenije, že več kot 15 let delavski direktor v Slovenskih železnicah in zadnja štiri leta tudi član poslovodstva v družbi, kjer si seveda močno prizadevajo za izgradnjo drugega tira.

‹ nazaj

Komentarji (20)

24.5.2017 2 (4) (2)Ocenijoze 
To je pravi dedc,da se je šefu Janši uprl v korist firme in drugih,ki dobro mislijo in potrebi po izboljšanju železniške proge.
24.5.2017 3 (4) (1)Ocenimedo 
ja zakaj se pa je uprl šefu ima svoje interese kdor g. Alberta pozna ta se od njega umakne ker ...........
24.5.2017Ocenimedo 
ja zakaj se pa je uprl šefu ima svoje interese kdor g. Alberta pozna ta se od njega umakne ker ...........
24.5.2017 2 (2) (0)OceniJasmin 
a je ta gospod še na železnici al je že šo u pemziju?
24.5.2017–1 (1) (2)OceniKar nekaj a ne 
Baje mu je Keki polena zmetal pod noge in ga skozi tožil Jajotu, ker mu je zrihtal službo a je bil nesposoben, pa ga je premestil na nižje delovno mesto kar ga je zelo užalilo. Tako, da je čakal samo svojo priliko. Takšna je pač politika, danes si, jutri te ni več!!!
25.5.2017–4 (9) (13)Oceniorganika 
Ta gospod je pravzaprav sinonim za ostarelega nergača, ki je večno nezadovoljen, ki je vedno proti, tudi proti dobrim predlogom in rešitvam. Hvala bogu, da se ga je SDS rešila, saj je bil vse prej kot učinkovit in spoštovan član stranke. Najbrž je, tako kot Lah, Čuš in še mnogi drugi, ugotovil, da članstvo v stranki niso samo privilegiji in lagodno življenje, pač pa je treba včasih tudi kaj postoriti. Upam, da bo zapustil tudi mesto svetnika v Šentjerneju, saj je nespametno in brez vsake zdrave osnove vedno znova oviral delo župana in njegove ekipe. Prepričana sem, da ga ne bo pogrešal nihče, še najmanj pa SDS.
25.5.2017 4 (7) (3)OceniMALHA 
Kdor Bertota pozna ve,da je njemu dol viselo za SDS in vse ostalo,tam je bil ker ga drugje niso maral,edino kar njega zanima je kdo je boljši plačnik za njegove protiusluge in očitno je sedaj boter iz Murgelj dal ponudbo ki je ni moč zavrnt. Saj veste tisti rek Pri gnarju smo vsi iste vere ali če te neb poznal bi te drago plačal.
25.5.2017—   (1) (1)Ocenimedo 
bravo malha točno to kar si napisal baje sedaj zida hišo za sina pa potrebuje .............. in bo dobil od stricev iz ozadja
25.5.2017—   (1) (1)Ocenianja 
V novomeški regiji pa ni srečne roke, najprej Silvo, sedaj pa Berto.
25.5.2017—   (2) (2)OceniKar nekaj  
Se vidi, da ste ti kateri ste bili z njemu v stranki ali vsaj ti, ki to pišete eni veliki zahrptneži, ki nimajo svoje lastne hrbtenice.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava