Na petem triatlonu rekordnih 154 tekmovalcev

11.8.2012

Primostek - Športna zveza Metlika in turistično društvo Vigred Metlika sta pripravila danes v rekreacijskem centru Primostek 5. belokranjski triatlon. Vsako leto se ga udeleži več tekmovalcev, ki se pomerijo v plavanju v Kolpi (200 metrov), kolesarjenju na krožni poti Primostek-Krivoglavice-Dobravice-Geršiči-Grm-Otok-Primostek (10 km) in v teku okrog Primostka (4 km).

Letos je bil s časom 31 minut in 20 sekund najhitrejši Jaka Kaplan, drugi je bil Matej Benčina in tretji France Šilc. Med ženskami je bila kljub temu, da je na koncu vožnje s kolesom padla, najboljša Manca Dečman (vsi TK Inles Riko Ribnica). Sicer pa si rezultate v absolutni razvrstitvi in po kategorijah lahko ogledate v priponkah. V posebnem točkovanju v kategoriji slovenskih policistov je bil v skupini do 35 let najboljši Mario Sajko (KK Metliška črnina), nad 36 let pa Goran Vidic-Pešič (Belokranjski optimisti).

Medtem ko je bilo na prvem triatlonu leta 2008 le 11 tekmovalcev, jih je na letošnjem petem v cilj priteklo rekordnih 154.

Besedilo in fotografije: M. B.-J.

kopijamnz [.xls] (33 kB)

kopijakategorije [.xls] (88 kB)

kopijaabsolutno [.xls] (83 kB)

Galerija

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava