namig za premik

Predavanje - Zero Waste: Kako prispevati k manjši količini odpadkov?, Stratus

29.5.2018 | 17:00

RIC Bela krajina v sodelovanju z društvom Ekologi brez meja organizira predavanje na temo Zero Waste koncepta in zmanjševanja količine odpadkov.

Vabljeni, da se udeležite zanimivega predavanja, ki ga bosta izvedli Urša Zgojnik in Katja Sreš iz društva Ekologi brez meja. Predavanje bo potekalo v torek, 29. maja 2018, ob 17. uri, v predavalnici coworking prostora belokranjskega inkubatorja, v enoti Stratus (Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj). Predavanje je brezplačno, predhodne prijave niso potrebne.

V prvem sklopu predavanja bodo pojasnjeni pojmi kot so Zero Waste, krožno gospodarstvo in zeleni turizem. Pogovor bo tekel o enostavnih načinih zmanjšanja odpadkov v posameznikovemu življenju. V drugem delu bodo udeleženci spoznali ključne korake, ki vodijo do prireditve z manj odpadki oz. vpeljave koncepta Zero Waste in njegovih načel na uspešnem primeru prireditve Jurjevanje v Beli krajini.

Predavanje je namenjeno vsem, ki želijo organizirati prireditev v skladu z načeli koncepta Zero Waste, ki želijo sodelovati na prireditvi Jurjevanje v Zero Waste ekipi prostovoljcev in tistim, ki jih zanima, kako lahko sami pripomorejo k zmanjšanju odpadkov v njihovem vsakdanu.

RIC Bela krajina

‹ nazaj