dolenjska

Kdo je v koaliciji novega mandata?

14.1.2019 | 16:00 | M. M.

Z leve proti desni: Marko Dvornik, Rok Mežnar, Bojan Kekec, Gregor Macedoni, Janez Povh, Adolf Zupan in Franci Bačar. (Foto: M. M.)

Z leve proti desni: Marko Dvornik, Rok Mežnar, Bojan Kekec, Gregor Macedoni, Janez Povh, Adolf Zupan in Franci Bačar. (Foto: M. M.)

Novo mesto - Župan MO Novo mesto Gregor Macedoni je danes s predstavniki šestih svetniških skupin, Janezom Povhom (Lista Gregorja Macedonija), Bojanom Kekcem (SDS), Adolfom Zupanom (DeSUS), Markom Dvornikom (NSi), Francijem Bačarjem (SLS) in Rokom Mežnarjem (Dobra država), podpisal dogovor o programskih prioritetah in sodelovanju v mandatu 2018-2022.

Macedoni se je uvodoma ostalim zahvalil za dosedanje sodelovanje in dejal, da če se bodo enako usklajevali v bodoče in držali začrtanih programskih prioritet, se bo »nadaljevala razvojna zgodba občine«. Sodelovanje tudi z ostalimi svetniškimi skupinami ne izključuje, je še rekel.

Kakšne prioritete je določila nova koalicija, pa podrobneje v tiskani izdaji Dolenjskega lista.

‹ nazaj

Galerija (5)

d-11
d-12
d-13
d-14
d-15

Komentarji (14)

14.1.2019 1 (3) (2)OceniTrue Truic 
Kot je baje slišati se pripravlja tudi združena OPOZICIJA. To bo še zelo zanimivo ta 4 leta, bolj kot prejšnja kot izgleda.:)
14.1.2019 5 (6) (1)OceniTrue Truic 
In prav je tako da se enkrat povleče jasna črta v NM, kdo je kdo...bo lažje zahtevat dol.odgovore.
14.1.2019–3 (1) (4)Ocenireziser 
ha ha..opozicija se pripravlja a vodja bo pa Muhičeva...sej ne da ima koalicija 22 glasov, solidarnost ne bo ne eno.ne drugo
15.1.2019–1 (0) (1)OceniJožko 
Gospod Resnični, ali ti še vedno dvomiš, da glavni pilot lahko nastavi na avtomatiko pri vseh teh kopilotih ?! Mogoče bo kdaj tako kot si želiš, vendar to takrat nobenega ne bo več zanimalo. Praksa nedavne preteklosti to potrjuje.
15.1.2019 2 (2) (0)OceniTrue Truic 
https://www.youtube.com/watch?v=thFto0TBI8k G.Jožko tudi najboljši in nevidni padajo, kaj ne bodo frčoplani z lokalnimi kopiloti...:)
15.1.2019—   (2) (2)Ocenidopisniksterena 
Tudi sam se počutim opeharjenega. Macedoni že res "da gradi" in obljublja, oh in sploh, kako je glasen in kakšna samohvala. A žal so njegovi projekti vsi pol-projekti.
15.1.2019OceniJožko 
Ponavljam: to takrat ne bo zanimalo več nikogar, tudi tebe ne gospod resnični, ko se bo glavne akterje vlačilo po sodišču, ko spat ne bodo mogli itd, itd. To jim bo cena "vladanja". Že videno. Je pa zanimivo, kako gredo zadeve s to politiko v tem našem "noumejst" zadnjih deset-petnajst let :-)
15.1.2019 1 (1) (0)OceniTrue Truic 
G. Jožko se že vlačijo po sodišču in to mene resnično ne zanima, njihova karma pač...pa tudi ne spijo mirno verjetno že dolgo časa, tudi to me ne zanima. Vladajo pa tudi ne - meni niso in mi nikoli ne bodo- vsaj neposredno ne:). Da se pa karme ne da goljufati, to pa tudi ni nič novega...Ob vsem tem procesu aktivno sodelujemo vsi, hočeš ali nočeš g. Jožko in ne drži vaša navedba da nas to ne briga. Tudi če ne bi hoteli se nas dotika...trepet metuljevih kril v Brazilski džungli - občuti cel svet, kako ne bi mi občutili vsega kar se bo še zgodilo v našem prelepem " noumejst" :) Vsi bomo občutili in vse nas bo brigalo:) hočeš nočeš, mar ne? Lep dan še naprej..
15.1.2019 3 (3) (0)OceniJožko 
Če sedaj spijo mirno ali ne, ne vem. Če osebno občutim sedanjo vladavino ? Da in to prav neprijetno. Pa nisem v kaki politiki ! Torej, imel bi vzrok za šimfanje, vendar je to ta čas brez učinka. Tisti, ki skrbe za "karmo" kot praviš, bodo uredili, to ni moja stvar. Največ kar lahko storim je, da so moja ravnanja skladna s tem kar se od Človeka pričakuje, ker lahko ubežiš masičem, od sebe in poračuna za svoja ravnanja pa ne more nihče ! Amen !
15.1.2019OceniTrue Truic 
G. Jožko- podpiram, sem označil vaš komentar:) Lp

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava