namig za premik

Sevniški karatlon, OŠ Sava Kladnika

24.5.2019 | 17:00

Klub borilnih veščin Sevnica bo v petek, 24. Maja 2019 v sklopu vse slovenskega projekta »SLOVENIJA v GIBANJU 365« - VETER v LASEH s športom proti zasvojenosti v sodelovanju s Športno unije Slovenije, organiziral SEVNIŠKI KARATLON – poligon s premagovanjem ovir za predšolske otroke in osnovnošolce.

Športna unija Slovenije že od leta 1996 na različnih koncih Slovenije v okviru projekta Veter v laseh - s športom proti zasvojenosti in v sodelovanju z lokalnimi partnerji organizira športno-družabne prireditve in večdnevne dogodke, katerih namen je promocija športne dejavnosti kot zdravega in zabavnega načina preživljanja prostega časa in kot alternative vsem oblikam sodobnih zasvojenosti. Prizadeva si za širitev ljubezni do športa in kroga redno aktivnih s poudarkom na vključevanju tistih, ki so v športu manj dejavni, hkrati pa dvigniti ozaveščenost o negativnih posledicah različnih oblik zasvojenosti in pozitivnih učinkih športne aktivnosti. Vrednote, ki jih z ljubeznijo do športa širi, so: zdrav in pozitiven pogled na življenje, veselje, ekipni duh, pripadnost, vztrajnost, disciplina, zdrava zabava, spoštovanje in delavnost."

S strani Športne unije Slovenije je bil Klub borilnih veščin Sevnica izbran, da v vse slovenskem projektu SLOVENIJA v GIBANJU 365 predstavi in organizira športno družabno srečanje predšolskih otrok in osnovnošolcev v občini Sevnica. Zato prosimo in apeliramo na vodstva šol ter vse starše otrok, da poskrbite, da se omenjenega preizkusa udeleži čim več otrok.

Preizkus v premagovanju ovir bo potekal v PETEK 24. Maja 2019 v spodnji telovadnici OŠ Sava Kladnika Sevnica s pričetkom ob 17:00 uri. Športni dogodek se zaključi ob 20:00 uri.

Se vidimo v PETEK 24. maja 2019 ob 17:00 uri.

‹ nazaj